Партнер рубрики Події

Яскраві та активні: у Тернополі зі Святими Миколаями бігли навіть у карнавальних костюмах (ФОТО. ВІДЕО)

Яскраві та активні: у Тернополі зі Святими Миколаями бігли навіть у карнавальних костюмах (ФОТО. ВІДЕО)
  • 20 грудня в Тернополі провели благодійний забіг помічників Св. Миколая. Участь могли взяти всі охочі, головне мати бажання та принаймні один елемент святкового образу.
  • Наш журналіст поспілкувався з учасниками забігу та дізнався про призи, які, до слова, отримають всі.

Реєстрацію учасників розпочали о 10 годині поблизу причалу Тернопільського Ставу. Дистанція – п’ять кілометрів. Охочих взяти участь було понад 100 осіб. Тому забігів організатори вирішили влаштувати декілька, по 20 осіб в одному, аби все відбулося з мінімальним контактом учасників між собою.

Відео дня

Всі, хто взяв участь у забігу, обов'язково отримають пам'ятну медаль. Троє жінок та троє чоловіків, які пробіжать забіг найшвидше, отримають ще і кубок.

Серед учасників були спортсмени, члени спортивних шкіл, цілі сім'ї і просто люди, які вирішили активно провести свій вільний час.

Тернополянин Віктор про святковий забіг дізнався в одному з каналів Тернополя. Каже, погода не лякає, а навпаки сприяє комфортному бігу.

– Я знаю, що серед учасників є дуже багато професійних спортсменів і я не складу їм конкуренцію, але точно в своє задоволення проведу вільний час, – підсумував він.

 Друзі Світлана та Андрій вже не вперше беруть участь в святковому забігу. Вони розповіли, що холод їх точно не лякає.

– Ми часто бігаємо разом. Наш особистий рекорд складає 22 кілометрів, – каже Світлана.

Прибігти вони планують першими.

– Перед фінішем, так і бути, дам фору Світлані, – жартує Андрій.

Тернополянка Наталя бігти буде з дітьми. Вона та її доньки стали одними з найяскравіших і найактивніших учасників. Каже, що першою бігти не буде, дасть фору дітям.

– Я не професіонал, швидше аматор, але з радістю пробіжу дистанцію, – підсумувала вона.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up