Зимовий відпочинок 2020

  • 440

Не знаєте куди поїхати на відпочинок взимку. Пропонуємо Вам огляд де можна гарно відпочити.

...

Затишний котедж "Oak House"

Пропонуємо комфортний відпочинок в селі Поляниця, біля туристичного комплексу Буковель у відпочинковому комплексі Oak House. Здаємо в оренду подобово цілий дерев'яний будинок, розрахований на 8 чоловік. В будиночку три двоспальних ліжка та розкладний диван. Авторські інтер'єри та меблі ручної роботи. В будинку тепло і затишно. Є  великий зал для всієї компанії. Кухня для приготування їжі. Санузол, пральна машинка. Є інтернет, smart tv.

Будинок знаходиться в кінці вулиці. Одразу біля лісу. Літом дуже зручно ходити на прогулянки. Можна піти на гору Синяк. Вартість проживання - орієнтовно  3 000 тис. за одну добу.(крім Нового Року і Різдва).

Але можем обговорити і ваші пропозиції. Чекаєм вас і ми зробим ваш відпочинок незабутнім!!!

Контакти- с. Поляниця (Буковель), Урочище Подина 62, 

Телефон - (066) 651 1160 , (068) 935 0146

Oakhouse.com.ua


Відпочинковий комплекс "Дача"

Відпочинковий комплекс «Дача»  пропонує своїм гостям неперевершений спосіб  цілковитого релаксу - відвідування бані на дровах.

Баня на дровах здатна:

  • регулювати обмін речовин;
  • нормалізувати кров`яний тиск;
  • активізує кровообіг;
  • очищати пори шкіри, виводити шкідливі токсини із організму;
  • чудово знімати фізичну перенапругу, розслабляючи при цьому абсолютно усі групи м'язів;
  • сприяти лікуванню артриту, ревматизму, бронхіту та інших хронічних хвороб;
  • тонізувати загалом увесь організм.

Баня на дровах здатна:

  • регулювати обмін речовин;
  • нормалізувати кров`яний тиск;
  • активізує кровообіг;
  • очищати пори шкіри, виводити шкідливі токсини із організму;
  • чудово знімати фізичну перенапругу, розслабляючи при цьому абсолютно усі групи м'язів;
  • сприяти лікуванню артриту, ревматизму, бронхіту та інших хронічних хвороб;
  • тонізувати загалом увесь організм.

Тому обов`язково завітайте до відпочинкового комплексу «Дача» та станьте поціновувачем справжньої натуральної бані на дровах, зробіть свій відпочинок бездоганним, а спілкування і час, проведений в бані з близькими людьми, безцінним.

Відпочинковий комплекс «Дача» це, насамперед сімейний відпочинок. Тут передбачені необхідні умови саме для відпочинку сімей з дітками: обладнаний пляж, спеціально облаштована ігрова зона для малечі, затишні альтанки, в яких можна зручно розміститись в спекотний день та приємно провести час ввечері у дружньому колі близьких людей.

Не вагайтесь та приїздіть до відпочинкового комплексу «Дача», тоді Ви на власні очі зможете пересвідчитись в перевагах відпочинку на нашій базі та долучитись до чималої кількості наших постійних гостей.

Контакти: Львівська область, смт. Новий Яричів, вул. Міцкевича, 58

Тел: (063) 13 222 32, (098) 13 23 237

Посилання на соц мережі: 

Facebook

Instagram

https://dachalviv.com.ua/

 


Садиба "Синевирський Чардаш"

Як доїхати:

Громадським транспортом. Поїздами Ужгородського напрямку до ст. Воловець, далі автобусом (крім суботи і неділі) або на таксі через селище Міжгір'я до села Синевир.

Автомобілем. Трасою Київ–Львів–Чоп (М-06), у селі Нижні Ворота повернути на Міжгір'я. В центрі селища повернути за вказівником на Синевирське озеро, їхати 14 км до роздоріжжя, де повернути праворуч на село Синевир. У селі їхати близько 2 км, садиба знаходиться ліворуч від дороги.

Розташування: У селі Синевир, 17 км до районного центру селища Міжгір'я, 14 км до Синевирського озера, 16 км до найближчого гірськолижного витягу.
Під'їзд — асфальтована дорога.

Опис: Двоповерховий будинок на 7 місць. На першому поверсі — кімнати господарів. На другому поверсі — кухня (електрична плита, мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник, необхідний посуд, мийка, обідній стіл); 2 двомісні номери (у кожному — двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор; санвузол — душ кабіна, туалет, умивальник); тримісний номер (3 односпальні ліжка, шафа для одягу, телевізор; санвузол — душ кабіна, туалет, умивальник). Опалення: автономне водяне. Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча — 2 бойлери по 100 л. Котедж можна винайняти повністю або по номерах. 


Триповерховий будинок на 18 місць. 

На першому поверсі — обідній зал (столи зі стільцями, телевізор, камін).

На другому поверсі — 2 двомісні номери (у кожному — двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор, в одному є додаткове місце — розкладне крісло; санвузол — душ, туалет, умивальник);
сімейний номер (вітальня — розкладний диван, вішалка для одягу; спальня — двоспальне ліжко, шафа для одягу, стіл зі стільцями, телевізор, додаткове місце — розкладне ліжко; санвузол — душ, туалет, умивальник);

з поверху є вихід на балкон. На третьому поверсі — 2 тримісниі номери (у кожному — двоспальне та односпальне ліжка, телевізор, додаткове місце — розкладне ліжко; санвузол — душ, туалет, умивальник). 

Опалення: автономне водяне. Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча — 2 бойлери по 100 л. На подвір'ї є альтанка, мангал, гойдалка.

Харчування: За домовленістю. Можна самостійно готувати їжу на кухні . Поруч є кафе та магазин.

Сервіс, включений у вартість: Паркінг, виклик таксі, супутникове телебачення, Інтернет Wi-Fi, зберігання багажу, користування мангалом (+дрова), місце для сушіння лиж та речей. Можна привозити домашніх тварин.

Прибирання кімнат — 1 раз на 3 дні, зміна постелі та рушників (2 на особу) — 1 раз на 3 дні або за потребою.

Сервіс, за додаткову оплату:

Сауна на 5 осіб з басейном — 600 грн за сеанс. Чан на травах — 800 грн за сеанс. 

Транспортні послуги (мікроавтобус на 12 місць). Прання та прасування одягу.

Спорт, розваги:

Плавальний басейн з підігрівом. Настільний теніс, батут, гойдалка.
Екскурсії — за домовленістю. Походи в гори, збирання грибів та ягід.
Катання на конях верхи або на бричці, взимку — на санях. Риболовля.

 

Контакти: Закарпатська область, Міжгірський район, с. Синевир, 1134

Тел.: +38 (097) 163 89 91

+38 (098) 636 98 88

+38 (050) 925 89 31

E-mail: [email protected]

Сайт


Готель "Альтаїр"

У «Альтаїр» прекрасні умови для проживання, затишна атмосфера і смачна кухня з українським меню. Ласкаво просимо до нас!

За 2 кілометри від Буковеля і в 5 кілометрах від траси Н-09, в самому центрі мальовничого села під назвою Поляниця розташувався готель «Альтаїр».

Альтаїр - це унікальний готель в Буковелі. До складу готелю входить 29 номерів (всього вісімдесят місць), які розташовуються в двох чотириповерхових будинках з абсолютно натурального і на всі сто відсотків екологічного бруса.  Дерево, яке використовували для обробки номерів, оброблено спеціальною лляною олією без будь-яких хімічних домішок. Альтаїр - це висококласний готель в Карпатах. Буковель стане ідеальним місцем, в якому ви разом з вашою родиною проведете незабутні канікули!

Готелі в Буковелі мають безліч переваг. Однією з відмінних рис готелю «Альтаїр» є екологічність будівель та номерів. Сміливо можна відзначити і відмінну комплектацію номерного фонду. «Напівлюкс» і «Люкс» -номери додатково оснащуються сейфом і рефрижератором. В цей же час «Стандарт і

«Люкс » -номери також порадують своїх гостей балконами з чудовим видом на гори. З вікон деяких номерів можна побачити підйомники.

Для вашої зручності в готелі є безкоштовна стоянка на 16 місць.

Екологічність будівель і номерів - це далеко не всі плюси, якими володіє готель «Альтаїр» в Буковелі. Сміливо можна відзначити і відмінну комплектацію номерного фонду. Так, у всіх номерах готелю вас чекають зручні дерев'яні ліжка, стіл і стільці, телевізор (супутникові ТБ-програми). У кожному з номерів також є свій душ і санвузол з усім необхідним приладдям (халати, фен, тапки, набір косметики).

На всій площі готелю працює Wi-Fi (безкоштовно). Крім того, в «Альтаїр» цілодобово подається вода, тут є власна котельня, а ще організовано безперебійне електроживлення. 

Після насиченого емоціями і враженнями дня ви завжди зможете відпочити у власній сауні, яка розрахована на вісьмох людей і оснащена кімнатою відпочинку,  душем і басейном. Взимку також відкритий басейн з площею в 27 метрів

Є у готелю і власний ресторан, оформлений в модерн-стилістиці. Місцеві кухарі порадують вас неймовірно смачними гуцульськими автентичними стравами. В меню і європейська, українська їжа, а ще їжа-гриль і їжа-барбекю. 

Адреса: с. Поляниця, +38(050)642 80 85 

https://www.facebook.com/bukovelaltair/  

[email protected]


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up