Інгрідієнти:
Спосіб приготування:
Часник очистити й натерти на дрібній тертці або вичавити через прес.
Додати в сметану подрібнений часник і дрібку солі. Перемішати й залишити соус настоюватися.
Помідор нарізати напівколами. Варене куряче філе і сир нарізати тонкими слайсами. Цибулю та базилік нарізати досить дрібно.
Лаваш розрізати на смужки шириною приблизно 15 см.
З одного краю смужки лаваша візуально виділити квадрат і змастити його сметанним соусом. Зверху на соус викласти куряче філе, базилік, зелена цибуля, помідор і сир. Трохи посолити.
Скласти квадрат лаваша з начинкою, щоб вийшов трикутник. Потім згорнути лаваш так, щоб в результаті також вийшов трикутник. Начинка повинна бути закрита з усіх боків.
Яйця розбовтати з дрібкою солі та молоком. Вмочити у них конвертики з усіх боків.
Викласти лаваш з начинкою на сковороду з розігрітою рослинною олією. Обсмажити конвертики на помірному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку, до рум'яності. Обсмажені конвертики викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, рецепт з УНІАН
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 16 від 17 квітня 2024
Читати номер