Чотири оригінальні начинки для фарширування яєць. Рецепт Євгена Клопотенка

Чотири оригінальні начинки для фарширування яєць. Рецепт Євгена Клопотенка

Це одна із універсальних закусок. Вона підійде як для святкового столу, так і для невеликого фуршету. Головне, що ви виберете як начинку. 

Інгрідієнти:

  • 12 шт. Яйця
  • 1 шт. Авокадо
  • 100 г Бринза
  • 100 г Філе оселедця
  • 80 г Консервований тунець
  • 50 г Цибуля (очищенный)
  • 1 ст. л. Лимонний сік
  • 80 г Вершкове масло
  • 2-3 гілочки Чебрець

Спосіб приготування:

1. Яйця відварити круто. Охолодіть в холодній воді, очистіть і поріжте на 2 частини. Відокремте жовтки і розділіть їх на 4 рівні частини.

Відео дня

2. Першу частину жовтків змішайте з очищеним від шкірки і кісточки авокадо, дрібкою солі та лимонним соком, добре перемішайте. Другу частину змішайте з перебитим в блендері оселедцем з половиною цибулі та 30 г вершкового масла. Третю частину змішайте з натертою на крупній тертці бринзою і 30 г вершкового масла. Четверту частину жовтків змішайте з консервованим тунцем, половинкою дрібно посіченої цибулі, що залишилася. Нафаршируйте половинки яєць отриманими начинками. При подачі на стіл посипте яйця подрібненими листочками чебрецю.

3. Нафаршируйте половинки яєць отриманими начинками. При подачі на стіл посипте яйця подрібненими листочками чебрецю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up