Діти будуть хотіти ще: готуємо рибні палички за рецептом Євгена Клопотенка

Діти будуть хотіти ще: готуємо рибні палички за рецептом Євгена Клопотенка

Не всі діти люблять рибу, як би ви її не приготували. Але здається, Євген Клопотенко знайшов спосіб надати рибі потрібної форми, щоб діти хотіли її їсти і просили ще.

Інгрідієнти: 

  • 2 філе Минтай
  • 1,5 склянки Панірувальні сухарі
  • 150 г Борошно
  • 1 шт. Яйце
  • 1 шт. Жовток
  • 200 мл Натуральний йогурт
  • 10 гілочок Петрушка (або кріп)
  • 1 ст. л. Лимонний сік
  • за смаком Сіль та перець

Спосіб приготування:

Філе минтая (2 шт.) пропустіть через м'ясорубку.

Відео дня

 

Рибний фарш посоліть і поперчіть. Додайте 2 ст.л. панірувальних сухарів і 1 жовток. Вимішайте фарш до однорідності і трохи відбийте руками.

 

Сформуйте акуратні рибні палички і зробіть подвійну паніровку. Спочатку обваляйте в борошні (150 г), потім в яйці (1 шт.) і сухарях, що залишилися. Знову занурте в яйце і обваляйте в сухарях.

Викладіть палички на деко, застелене пергаментом, і випікайте в духовці з температурою 180 градусів протягом 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

 

Подавайте з йогуртовим соусом. Подрібніть зелень петрушки/кропу (10 гілочок) і змішайте з нейтральним йогуртом (200 мл). Посоліть за смаком і додайте сік лимона (1 ст. л.).

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yan Galinskyy

    файна штука..

keyboard_arrow_up