Готуємо млинці з лососем

Готуємо млинці з лососем
  • 20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Ніжний на смак млинець із лососем та шпинатом, під вершково-сирним соусом та з ікрою летючої риби — улюблений смаколик багатьох тернополян, які є відвідувачами сіті-кафе „Барбареско”, що на вул. Острозького. 

— У нашому закладі великий вибір різноманітних страв і дуже демократичні ціни, — каже шеф-кухар. — Навіть якщо прийшла компанія і у кожного свої гастрономічні уподобання, ніхто не залишиться голодним. Адже у нас готують 12 видів суші, 10 піц, 9 бургерів, а також рибні і м ’ясні страви, гарніри до них, салати, супи і млинці з солодкими та несолодкими начинками. Є і десерти власного приготування.

Previous Next

Шеф береться готувати млинці з лососем. Насамперед замішує рідке тісто для млинців. А тоді виливає його на велику поверхню для смаження — млинницю. За кілька секунд млинець готовий. Тож шеф-кухар готує начинку. Спочатку відділяє філе лосося від шкіри, потім готує соус для змащування млинця. Для цього розтоплює плавлений сирок і змішує його з густими вершками. Цим соусом кухар щедро змащує млинець.

Відео дня

— У нашому меню є три різновиди млинців з солодкими начинками і два — з солоними, — каже чоловік. — Окрім млинця з лососем, у нас можна посмакувати млинцем з шпинатом, моцарелою і помідором. Це дуже смачно! А з солодких пропонуємо млинці з шоколадно-банановим мусом, домашнім сиром і яблуками. Пропонуємо полдивки до них на вибір — сметану або малиновий джем. З лососем — найдорожчі, бо ж риба делікатесна.  

За словами співрозмовника, у кафе оновили меню, але улюблені страви своїх гостей у ньому залишили.

На змащений ніжним вершково-сирним соусом млинець шеф-кухар викладає філе лосося, нарізане тонкою соломкою, і свіже листя шпинату. Згортає млинець разом із начинкою рулетом і гострим ножем нарізає на чотири частини. 

Декорування страви — особливий процес. Шеф-кухар обережно викладає мрозрізаний млинець на білосніжну овальну тарілку, поряд розливає вершково-сирний соус, притрушує все червоною ікрою летючої риби, а збоку кладе скибку соковитого лимона. Картинка просто заворожує! Щойно я скуштувала ще тепленький млинчик із солонуватим смаком, вмочавши його у соус, як мені закортіло прийти у кафе знову, щоб посмакувати млинцями з іншими начинками.
 

Скільки чого треба:
50 г слабосоленого філе тихоокеанського лосося, 15 г свіжого шпинату, 30 г плавленого сирка, 30 мл густих вершків (30%), 2 г ікри летючої риби (тобіко), млинець вагою 120 г. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:01 У Тернополі відбудеться благодійний показ вистави «Пасхальна кантата» 17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up