Готуємо млинці з лососем

Готуємо млинці з лососем
  • 20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя.
  • Ніжний на смак млинець із лососем та шпинатом, під вершково-сирним соусом та з ікрою летючої риби — улюблений смаколик багатьох тернополян, які є відвідувачами сіті-кафе „Барбареско”, що на вул. Острозького. 

— У нашому закладі великий вибір різноманітних страв і дуже демократичні ціни, — каже шеф-кухар. — Навіть якщо прийшла компанія і у кожного свої гастрономічні уподобання, ніхто не залишиться голодним. Адже у нас готують 12 видів суші, 10 піц, 9 бургерів, а також рибні і м ’ясні страви, гарніри до них, салати, супи і млинці з солодкими та несолодкими начинками. Є і десерти власного приготування.

Previous Next

Шеф береться готувати млинці з лососем. Насамперед замішує рідке тісто для млинців. А тоді виливає його на велику поверхню для смаження — млинницю. За кілька секунд млинець готовий. Тож шеф-кухар готує начинку. Спочатку відділяє філе лосося від шкіри, потім готує соус для змащування млинця. Для цього розтоплює плавлений сирок і змішує його з густими вершками. Цим соусом кухар щедро змащує млинець.

— У нашому меню є три різновиди млинців з солодкими начинками і два — з солоними, — каже чоловік. — Окрім млинця з лососем, у нас можна посмакувати млинцем з шпинатом, моцарелою і помідором. Це дуже смачно! А з солодких пропонуємо млинці з шоколадно-банановим мусом, домашнім сиром і яблуками. Пропонуємо полдивки до них на вибір — сметану або малиновий джем. З лососем — найдорожчі, бо ж риба делікатесна.  

За словами співрозмовника, у кафе оновили меню, але улюблені страви своїх гостей у ньому залишили.

На змащений ніжним вершково-сирним соусом млинець шеф-кухар викладає філе лосося, нарізане тонкою соломкою, і свіже листя шпинату. Згортає млинець разом із начинкою рулетом і гострим ножем нарізає на чотири частини. 

Декорування страви — особливий процес. Шеф-кухар обережно викладає мрозрізаний млинець на білосніжну овальну тарілку, поряд розливає вершково-сирний соус, притрушує все червоною ікрою летючої риби, а збоку кладе скибку соковитого лимона. Картинка просто заворожує! Щойно я скуштувала ще тепленький млинчик із солонуватим смаком, вмочавши його у соус, як мені закортіло прийти у кафе знову, щоб посмакувати млинцями з іншими начинками.
 

Скільки чого треба:
50 г слабосоленого філе тихоокеанського лосося, 15 г свіжого шпинату, 30 г плавленого сирка, 30 мл густих вершків (30%), 2 г ікри летючої риби (тобіко), млинець вагою 120 г. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

16:12 Зрікся слави і кохання задля України 16:00 У Тані і Матвійка - тільки тато і тітка. Більше допомогти нікому, - допоможіть травмованим блискавкою дітям 15:40 Фото дня: у Центрі вивісили чорно-червоні та жовто-блакитні прапори 15:19 Тернополяни хочуть регулярний автобус до кладовища біля села Довжанка Від читача 12:32 І Міжрайонний кар'єрний форум «Профорієнтація – 2019» у м.Чорткові 15:00 ДТП на Микулинецькій: "КамАЗ", Mercedes і затори 14:30 У міській раді відкрито обговорять місцеві податки і збори 13:55 Авіабомбу, яку знайшли в центрі Тернополя, підірвали (відео) play_circle_filled photo_camera 13:20 Тернополянин, який потрапив до «чорного списку» роботодавців, припускає, що це справа рук конкурентів 13:00 Архикатедру можуть перефарбувати в інший колір 12:40 У Тернополі вироблятимуть сучасні вуличні світильники 12:18 Куди бігли тернополяни і на що зібрали понад 57 тисяч 12:00 «Художню стрижку газону», яку тернополяни тролили у соцмережах, вже виправили 11:34 Фотографи і моделі показали неймовірно красиву і загадкову Тернопільщину (фото) 11:07 Щоб уникнути черг до садочків, тепер дітей можна реєструвати онлайн або у ЦНАПі 10:47 Ветерани війни звільнені від податку на землю. А платіжки приходять 10:05 Тернополянин знову виграв суд проти тарифів. У міськраді кажуть, вартість проїзду незмінна (оновлено) 09:51 На Тернопільщині зросла кількість смертельних випадків на дорозі і число травмованих 09:30 Тернопільські школярі у їдальнях будуть розраховуватись без готівки 09:05 ПриватБанк назвав фінансових геніїв 2019 (прес-служба банку)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up