"20 хвилин" розповідає секрети приготування фірмових страв у кафе, барах та ресторанах Тернополя
На приготування страви необхідно хвилин 20. Кухар Наталія Ясінчук рум’яний «колобок» гарнірує картопляним пюре і цвітною капустою. Поливає усе білим класичним соусом.
— Ця страва — дуже ніжна на смак, — прикрашаючи тарілку зеленю, каже кухар. — Вона підходить для тих, кому не можна гострого чи хто пекучого не любить.
Скільки чого треба:
150 г свинячого м’яса, 80 г фаршу (свинина+яловичина), 50 г голландського сиру, 1 перепелине яйце, спеції, середземноморські трави, олія для змащування дека, зелень.
Послідовність приготування:
1. Зварити яйце, приготувати фарш, натерти сир, підготувати решту продуктів
2. Добре відбити шматок м’яса, посипати спеціями, викласти на нього тертий сир
3. Яйце загорнути у фарш, присмачений сушеними травами, сформувати кульку
4. Обкачати кульку у тертому сирі, загорнути у відбитий шматок свинини
5. Скріпити краї кульки зубочисткою, запікати м’ясо у духовій шафі 20 хвилин
6. Подавати м’ясо з картопляним пюре та цвітною капустою під білим соусом. Його можна замінити на інший, який вам до смаку
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 11 від 13 березня 2024
Читати номер