Рецепт дуже простий і доступний.
Дуже смачна страва з кабачків — обов'язково спробуйте приготувати! Імпровізація на тему «піца з кабачків», але звичайно ж це не піца в класичному розумінні, а швидше запіканка з кабачків. Рецепт дуже простий і доступний. Кабачкове тісто краще зробити нейтральним, не додавати зелень і спеції, а весь смак і пахощі зібрати в начинці, інформує Ukr.Media.
1. Кабачки натерти на тертці, посолити й перемішати. Залишити на 5 хвилин, щоб вони пустили сік.
2. Кабачки добре відтиснути, додати яйце, сметану і борошно.
3. Викласти кабачкове тісто на сковороду, змащену рослинною олією, обсмажити 10 хвилин під закритою кришкою на помірному вогні.
4. Ковбасу і помідор нарізати кільцями. Сир натерти. Часник і базилік дуже дрібно посікти.
5. Перевернути кабачковий млинець, викласти часник з базиліком, зверху половину сиру, далі ковбасу і помідори, і зверху половину сиру. Далі можна продовжити приготування на сковороді. Налийте трохи води під кабачкову основу і накрийте кришкою. Завдяки парі, що утворюється, сир швидше розплавиться.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер