Рецепт паштету з курячої печінки від зіркового шеф-кухаря

Рецепт паштету з курячої печінки від зіркового шеф-кухаря

Шеф-кухар запевняє, що приготований паштет з курячої печінки за його рецептом не темніє та чудово смакує навіть без додаткового шару желе. 
 

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" поділився смачним рецептом домашнього паштету з курячої печінки на своїй сторінці в інстаграм.

Володимир Ярославський успішний ресторатор та шеф-кухар, а його рецепти завжди готові здивувати вас смаком та легкістю у приготуванні, пише Smachno News.

Відео дня

Інгредієнти:

– 500 г курячої печінки;

– 300 г цибулі;

– 250 г моркви;

– 75 г стебла селери;

– 200 г вершкового масла;

– 20 г меду;

– сіль, духмяний та чорний перці;

– тим'ян;

– олія для обсмаження овочів.

Як приготувати паштет вдома

Ретельно помийте печінки,видаліть плівки та перевірте на залишки жовчі.

Овочі ретельно помийте, почистіть та наріжте на великі кубики. У розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю з морквою до золотистої скоринки. Додайте до овочевої засмажки селеру та продовжуйте готувати їх.

Додайте до овочів курячу печінку та обсмажуйте всі інгредієнти для паштету 5-7 хвилин. Посоліть та поперчіть печінку. додайте решту спецій й перемішайте. Тушкуйте інгредієнти під кришкою до готовності на маленькому вогні 15-20 хвилин..

Зніміть кришку та тушкуйте ще 5-10 хвилин, щоб позбутись зайвої вологи.

Додайте мед та перемішайте.

Охолодіть заготовку на паштет та перекрутіть її на м'ясорубці або подрібніть у блендері.

З'єднайте паштет з вершковим маслом та знову перекрутіть через м'ясорубку.

Викладіть готовий паштет з курячої печінки умиску та подавайте до столу з хрустким хлібом. Смачного!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Elena Star

    Что тут от шеф-повара? Обычный рецепт обычного паштете из печени, я вместо меда добавляю немного коньяка, а если не добавлять сливочное масло получится прекрасная начинка для печеных пирожков. Рекомендую.

keyboard_arrow_up