Рецепт паштету з курячої печінки від зіркового шеф-кухаря
Шеф-кухар запевняє, що приготований паштет з курячої печінки за його рецептом не темніє та чудово смакує навіть без додаткового шару желе.
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" поділився смачним рецептом домашнього паштету з курячої печінки на своїй сторінці в інстаграм.
Володимир Ярославський успішний ресторатор та шеф-кухар, а його рецепти завжди готові здивувати вас смаком та легкістю у приготуванні, пише Smachno News.
Інгредієнти:
– 500 г курячої печінки;
– 300 г цибулі;
– 250 г моркви;
– 75 г стебла селери;
– 200 г вершкового масла;
– 20 г меду;
– сіль, духмяний та чорний перці;
– тим'ян;
– олія для обсмаження овочів.
Як приготувати паштет вдома
Ретельно помийте печінки,видаліть плівки та перевірте на залишки жовчі.
Овочі ретельно помийте, почистіть та наріжте на великі кубики. У розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю з морквою до золотистої скоринки. Додайте до овочевої засмажки селеру та продовжуйте готувати їх.
Додайте до овочів курячу печінку та обсмажуйте всі інгредієнти для паштету 5-7 хвилин. Посоліть та поперчіть печінку. додайте решту спецій й перемішайте. Тушкуйте інгредієнти під кришкою до готовності на маленькому вогні 15-20 хвилин..
Зніміть кришку та тушкуйте ще 5-10 хвилин, щоб позбутись зайвої вологи.
Додайте мед та перемішайте.
Охолодіть заготовку на паштет та перекрутіть її на м'ясорубці або подрібніть у блендері.
З'єднайте паштет з вершковим маслом та знову перекрутіть через м'ясорубку.
Викладіть готовий паштет з курячої печінки умиску та подавайте до столу з хрустким хлібом. Смачного!
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
Elena Star