Секретні інгрідієнти: готуємо кольорове тісто для макаронів

Секретні інгрідієнти: готуємо кольорове тісто для макаронів

Погодьтесь, ласувати кольоровими макаронами набагато веселіше, особливо дітям. А от як їх приготувати, секрет розкриває Євген Клопотенко.

 

Інгрідієнти: 

  • 170 г Борошно пшеничне
  • 240 мл Червоне вино
  • 3 ст. л. Ягідний сік (выпарений)
  • 2 ст. л. Олія соняшникова
  • 2 ст. л. Лимонний сік
  • 1 шт. Яєчний жовток
  • 1 ст. л. Паприка мелена
  • за смаком Сіль

Спосіб приготування:

Червоне вино (240 мл) і сік ягід випаруйте.

Відео дня

Замісіть круте тісто з рідиною потрібного кольору. Для фіолетового тіста використовуйте ягідний сік, для червоного тіста - вино, для теракотового - паприку (1 ст. л).

Залиште тісто на 10-15 хвилин у холодильнику.

Після того як тісто охолоне, дістаньте з холодильника, розкачайте і наріжте локшину.

Варіть макарони впродовж 2-х хвилин з рослинною олією (2 ст. л.), лимонним соком (2 ст. л.) і сіллю за смаком.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up