Ну нарешті сезон кабачків! Тепер можна спокійно їсти свої улюблені кабачкові кекси.
Вони смачні, ситні і не додадуть жодного зайвого сантиметра в талії, переконані в
ttps://bbc-ccnn.com/
Що знадобиться:
Готуємо:
Очищений кабачок натираємо на дрібній фракції тертки.
Натертий кабачок перекладаємо в глибоку ємність, присолюємо і залишаємо пускати сік.
Через п’ять хвилин відтиснути кабачок від зайвої рідини.
До відтиснутих кабачків додаємо всі інгредієнти крім борошна. Добре спушуємо за допомогою міксера.
До отриманого тіста просіяти борошно, змішане з розпушувачем.
Отримане тісто розливаємо по формочках, змащених олією.
Відправляємо на пів години в духовку, попередньо розігріту до 180°.
Смачного!
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 13 від 27 березня 2024
Читати номер