16 травня у Тернополі — футбол з глядачами. "Ниві" потрібна підтримка на трибунах (ВІДЕО)

16 травня у Тернополі — футбол з глядачами. "Ниві" потрібна підтримка на трибунах (ВІДЕО)

У неділю, 16 травня, відбудеться поєдинок 26 туру чемпіонату Першої ліги між футбольним клубом "Нива" Тернопіль та "ВПК-Агро" з Вишневого.

Матч відбудеться на міському стадіоні ім. Р. Шухевича у Тернополі. Початок зустрічі о 16:00. Матч відбудеться з глядачами!

На стадіоні дозволено бути до 7,5 тисяч глядачів, повідомляє пресслужба футбольного клубу "Нива" Тернопіль.

— Не забуваємо, що пандемія COVID-19 триває і у зв'язку із цим, при відвідуванні стадіону діє ряд обмежень, — йдеться у повідомленні. — Закликаємо вас завчасно подбати про купівлю квитка онлайн, щоб уникнути скупчення глядачів перед входом на стадіон! Просимо поставитись із розумінням! Бережіть себе та своїх близьких.

Відео дня

— Нам потрібна ваша підтримка на трибунах стадіону! — пише пресслужба футбольного клубу "Нива" Тернопіль.

"Нива" – "ВПК-Агро": бригада арбітрів

16 травня у рамках 26 туру Першої ліги "Нива" зіграє домашній поєдинок проти футбольного клубу "ВПК-Агро" з Вишневого.

Проводитиме цей матч бригада арбітрів у такому складі:

Арбітр — Ярослав Пєсоцький (Суми)

Асистенти арбітра — Микола Кузьменко (Київ), Олексій Дубовий (Луганськ)

Четвертий арбітр — Ігор Садковський (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Юрій Можаровський (Львів)

"Нива" – "ВПК-Агро": історія протистоянь

Матч 26-го туру Першої ліги між "Нивою" та "ВПК-Агро" буде другим у офіційній історії протистоянь.

Єдиний матч відбувся у рамках цього сезону і завершився мінімальною перемогою суперників.

Перша ліга, 11 тур

5 листопада 2020, Дніпро

"ВПК-Агро" – "Нива" 1:0

Голи: Шмигельський (21)

Де придбати квитки?

Квитки можна придбати онлайн на сайті ternopil.ticketsbox.com.

А також, як повідомляють на сторінці "Ниви" в соцмережі, квитки на матч "Нива" – "ВПК-Агро" ви маєте можливість придбати у офісі Асоціації футболу Тернопільського району за адресою — вул. Б. Хмельницького 9Б. 14 травня, квитки будуть доступні у продажу до 18:00. Вартість 50 грн. Також ви зможете придбати матчеву програмку — ціна 10 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up