Благодійний матч: стало відомо, хто з зірок тернопільського футболу зіграє з товстенецькою командою

Благодійний матч: стало відомо, хто з зірок тернопільського футболу зіграє з товстенецькою командою

Усі кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

Координаційний центр підтримки Збройних Сил України Асоціації футболу Тернопільщини у неділю, 15 травня, організовує благодійний матч між командами зірок тернопільського футболу та ФК «Ель-Гаучо» (Товсте), йдеться на сайті Асоціації.

Це вже 8-й благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ.

Матч відбудеться у Товстому на центральному селищному стадіоні. Початок о 15.00.

Відео дня

Напередодні повідомлялося, що головною зіркою матчу має стати вихованець товстенецького футболу Ігор Бадло, неодноразовий чемпіон і призер чемпіонату Тернопільської області та володар обласного кубка у складах команд «Бровар» (Микулинці), «Дністер» (Заліщики), «Галич» (Збараж), «Агрон» (В. Гаї), КАМ (Бурдяківці) та інших. У минулому сезоні Ігор Бадло був головним тренером «Рідної Борщівщини», а до того – очолював професійну команду «Епіцентр» з Дунаївців (Хмельницька область). У рамках благодійних матчів зірок тернопільського футболу Бадло брав участь у всіх семи поєдинках.

Отож, попередній список гравців команди зірок тернопільського футболу на цей цікавий поєдинок. До нього ввійшли 14 футболістів:

– воротарі: Мазур Руслан, Вірковський Микола;

– захисники: Пердута Ігор, Атласюк Сергій, Тимець Олег, Дубчак Андрій, Мороз Тарас, Хруставка Олег, Зінь Андрій;

– півзахисники: Бадло Ігор, Гвіанідзе Автанділ, Кондзьолка Андрій;

– нападники: Шпак Андрій, Клак Олексій.

Тренерський штаб: Яворський Ігор Петрович, Біскуп Ігор Іванович, Івегеш Василь Петрович, Назаренко Анатолій Петрович, Первак Віталій Миколайович, Боженко Вадим Владиславович (тренер воротарів).

Усі зібрані кошти від продажу квитків та програмок у Товстому будуть використані на придбання військового екіпіруванням для футболістів Тернопільщини, які вже вступили до лав Збройних сил України, або будуть залучені до військових підрозділів найближчим часом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up