ФК «Нива» Тернопіль – ФК «Альянс» Липова Долина. Тернополяни проти команди-сенсації минулого туру

ФК «Нива» Тернопіль – ФК «Альянс» Липова Долина. Тернополяни проти команди-сенсації минулого туру
  • В понеділок, 13 вересня тернопільська «Нива» зустрінеться з футбольним клубом «Альянс» з смт Липова Долина, що на Сумщині.
  • Обидві команди в один і той же рік підвищувалися в класі, та за підсумком минулорічного сезону розташувалися вони в різних частинах турнірної таблиці.

ФК «Альянс» - молода, але амбітна команда з смт Липова Долина, яка ще минулоріч прагнула повторити успіх «Колоса» і вийти в Прем’єр-лігу в своєму дебютному сезоні у Першій лізі України.

Свої виступи в ПФЛ розпочала в 2019 році. Тоді в дебютному для себе сезоні 2019-2020 команда зайняла третє місце та здобула підвищення до Першої ліги. Всього на одне очко програвши лідеру.

Ще один важливий момент, у команди дуже хороший захист і в сезоні 2019-2020 «Альянс» пропустив найменшу кількість м’ячів.

Відео дня

Оскільки команди в Другій лізі розподіляють на дві групи за територіальним принципом, тоді «Нива» з цією командою не зіграла.

Зате грали в сезоні 2020-2021 у Першій лізі. Колосальну перемогу з рахунком 4:0 вдома здобули гравці «Альянсу», а в Тернополі гра закінчилася нічиєю 1:1.

Тернополяни мають змогу продовжити безпрограшну серію в Першій лізі до шести матчів. Але команда Ігоря Климовського два останніх матчі зіграла внічию.

Команда з Сумщини минулого туру створила сенсацію, обігравши вдома одного з претендентів на підвищення в класі ФК «Кривбас», завдавши їм першу поразку в сезоні. Хоча загалом команда виступає досить нерівномірно. Мало забиває, але й мало пропускає – різниця м’ячів 7-6. У «Ниви» - 6-4, за показником пропущених м’ячів команда з Тернополя одна із найкращих в Першій лізі.

Наразі у восьмому турі залишилося зіграти тільки цим двом командам. Поки «Нива» йде на шостому місці, відстаючи від четвертого всього два очки. Альянс восьмий, але обігравши тернополян може обігнати команду з Файного міста і значно покращити свою турнірну позицію.

Проводитиме цей матч бригада арбітрів у такому складі:

Арбітр — Степан Лапко (Львів)

Асистенти арбітра — Сергій Соботюк (Житомир), Віктор Аврамчук (Київська обл.)

Четвертий арбітр — Олег Когут (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Микола Левко (Чернівці)

Гра відбудеться на Тернопільському міському стадіоні ім. Р. Шухевича. Початок — 18:30, повідомляє пресслужба ФК «Нива».

Транслюватиме матч ютуб-канал «Перша ліга».

На жаль, вже на 15 хвилині "Нива" "горить" "Альянсу" 0:3 і поки найприємнішим моментом на матчі є присутність чималої кількості глядачів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up