Кращі команди та гравці тернопільського футзалу отримали нагороди

Кращі команди та гравці тернопільського футзалу отримали нагороди

Церемонія нагородження лауреатів та призерів Тернопільської футзальної ліги сезону 2017-2018 років відбулася 20 квітня у концерт-холі "Подоляни".

Керівники Федерації футболу Тернопільської області вручили нагороди призерам чемпіонату, який відбувся у чотирьох лігах. А також заслужені призи отримали кращі гравці у індивідуальних номінаціях.

- Ми пишаємося, що у сезоні Тернопільської футзальної ліги взяла участь рекордна кількість команд – 58, - каже голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик. – Інтрига у змаганнях зберігалася до останнього туру, а вболівальниками стали свідками багатьох безкомпромісних матчів. Тішить і те, що у цьому сезоні на перших позиціях не лише команди з Тернополя, але й колективи з районів.

Нагадаємо, що чемпіонат Тернопільської футзальної ліги відбувався з листопада минулого року до березня. Команди виборювали першість у чотирьої лігах – Вищій, Першій, Другій та Третій. Чемпіоном Вищої ліги стала команда "ДСО-Поділля" з Тернопільського району, яка протягом сезону не зазнала жодної поразки. Тріумфатором Першої ліги став досвідчений колектив "Агропродсервіс-Ветеран". Дебютанти змагань команда "Олімп" у першому ж сезоні виборола золоті нагороди Другої ліги, а старожили турніру "Кореспондент" отримали чемпіонське звання у Третій лізі.

Відео дня

Протягом футзального чемпіонату організатори чемпіонату визначали і кращих бомбардирів у кожній з ліг. Найбільше м'ячів у сезоні – 30, вдалося забити гравцю команди Вищої ліги "Арсенал" Ігорю Квятковському. Тернопільські "каноніри" лише минулого року наважилися виступати серед найсильніших команд і за підсумками сезону посіли п'яте місце у Вищій лізі. Чималий вклад у цей успіх здійснив саме кращий голеадор команди, якому вдалося вразити ворота усіх дев'яти суперників.

- Найважче було забивати воротарям "Ланівці-ОТГ" та "ДСО-Поділля", - пригадує Ігор Квятковський. – Загалом непросто гралося проти "Вікторії" з Великих Бірок. Цій команді я забив лише один м'яч. Своїм успіхом я завдячую перш за все партнерам по команді. У нас стабільний і дружній колектив, адже ми одним складом виступаємо уже кілька сезонів поспіль. Хоча якби команда "Арсенал" стала призером Вищої ліги, я готовий відмовитися від усіх своїх голів.

Сезон Тернопільської футзальної ліги, який став наймасштабнішим – офіційно завершили. Більшість гравців, які брали участь у сезоні тепер переходять на великі футбольні поля, щоб стати учасниками нового чемпіонату Тернопільщини.

ДОВІДКА

Кращі гравці у індивідуальних номінаціях Тернопільської футзальної ліги:

Вища ліга

Кращий гравець – Аретм Вітович ("ДСО-Поділля")

Кращий бомбардир – Ігор Квятковський ("Арсенал") – 30 голів

Кращий воротар – Михайло Горліцький (ФК "Ланівці ОТГ")

Перша ліга

Кращий гравець – Тарас Шимонович (ФК "Козова")

Кращий бомбардир – Ігор Бадло ("Агропродсервіс-Ветеран") – 21 гол

Кращий воротар – Олександр Шацький ("Поділля")

Друга ліга

Кращий гравець – Володимир Яхван ("Олімп")

Кращий бомбардир – Юрій Сорочан ("Стрипа") – 27 голів

Кращий воротар – Назар Антонюк (ФК "Заруддя")

Третя ліга

Кращий гравець – Микола Гнатишин ("Кореспондент")

Кращий бомбардир – Михайло Конечний ("Гермес-7") – 25 голів

Кращий воротар – Роман Поворозник ("Саюз")

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up