На набережній Ставу готуються до старту водно-моторного фестивалю

На набережній Ставу готуються до старту водно-моторного фестивалю

Кілька десятків моторних човнів 25 серпня прибули до Тернополя для участі у етапах чемпіонату Європи та світу з водно-моторного спорту.

Для спортсменів на набережній Ставу облаштували спеціально огороджену технічну зону, де розміщені човни та інвентар. Учасники проводять перші підготування до майбутніх стартів, тестуючи мотори. Поблизу човнів майорять прапори країн-учасниць – Болгарії, Чехії, Словаччини, Литви та інших. Загалом у Тернопіль приїдуть любителі екстріму з 12-ти країн.

У перший змагальний день – 26 серпня, спортсмени будуть проводити тестові та кваліфікаційні заїзди. Офіційна церемонія відкриття чемпіонатів розпочнеться на набережній о 18:00. Усі найцікавіші заїзди відбудуться 27 числа.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир Воробець

    Де можна побачити розклад змагань?
  • Шевченко Алекс

    А козломорді мокшанці будуть?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up