"Нива" поступилась "Минаю" і завершила сезон у середині турнірної таблиці

"Нива" поступилась "Минаю" і завершила сезон у середині турнірної таблиці

В заключному матчі сезону 2018-2019 футболісти тернопільської "Нивв" програли закарпатському "Минаю" з рахунком 1:2.

Домашня гра "Ниви" відбулася 25 травня на Тернопільському міському стадіоні та зібрала більш ніж дві тисячі глядачів.

Щоправда, потішити своїх прихильників тернополяни не зуміли. Уже на 4-ій хвилині зустрічі відзначився півзахисник "минайців" Василь Пиняшко. Гравець скористався провалом правого флангу оборони господарів.

У середині другого тайму подвоїв рахунок нападник "Минаю" Анатолій Нурієв. Гравець замкнув подачу партнера з правого флангу.

Відео дня

Проте "Нива" без забитого м'яча поле не покинула. На останніх хвилинах зустрічі до атаки тернополян вдало підключився центральний захисник Вадим Хохлов. Після подачі з кутового оборонець головою відправив м'яч у ворота.

- Нам було дуже не легко, - каже естонський наставник ужгородського "Минаю" Кирило Куренко. – Ще у першому таймі пройшла злива і поле стало важким. Наші футболісти фізично підсіли. Але я дякую їм, що вони дотерпіли і здобули перемогу.

Наставник "Ниви" Василь Малик каже, що його підопічні виглядали краще за суперника, але поступилися.

- Нас підвела реалізація гольових моментів, - коментує пан Малик. – У деяких аспектах ми переважали суперника. На жаль, майстерність чужих футболістів вийшла на перший план. У нас молода команда і футболісти ще не настільки досвідчені. Власне тому і поступилися. Я прошу вибачення у наших вболівальників, які прийшли на заключний матч сезону. Ми старалися, але не завжди у футболі виграє той, хто має більше гольових моментів. Сьогодні так. Сподіваємося, що новий сезон принесе нам нові перемоги.

Додамо, що "Нива" завершила сезон на шостому місці у турнірній таблиці, а "Минай", завдяки здобутій перемозі, виграв Групу А Другої ліги і наступний сезон розпочне у дивізіоні класом вище.

Наразі на футболістів "Ниви" очікує нетривале міжсезоння. Гравці отримають двотижневу відпустку, після чого розпочнуть підготовку до наступного сезону. Попередньо, новий сезон у чемпіонаті Другої ліги стартує у середині липня.

ДОВІДКА

Турнірна таблиця за підсумками сезону 2018-2019 років:

1. "Минай" (Ужгород) – 27 матчів (49 очок), 2. "Черкащина-Академія" (Білозір'я) – 48, 3. "Полісся" (Житомир) – 45, 4. "Нива" (Вінниця) – 45, 5. "Верес" (Рівне) – 41, 6. "Нива" (Тернопіль) – 36, 7. ФК "Калуш" – 36, 8. "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) – 31, 9. "Поділля" (Хмельницький) – 25, 10. "Буковина" (Чернівці) – 21.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up