"Нива" завершила другий тренувальний збір та підсилилася новими гравцями


"Нива" завершила другий тренувальний збір та підсилилася новими гравцями

Другий навчально-тренувальний збір футболістів тернопільської "Ниви" відбувся з 18 лютого до 2 березня у Моршині, що на Львівщині.

Протягом цього періоду команда проводила по два тренування у день та зіграла три контрольні матчі.

— Збори вийшли продуктивними, хлопці отримали чимале навантаження, але всі впоралися із запропонованою роботою, - констатує головний тренер "Ниви" Василь Малик. – Величезний плюс, що нам вдалося попрацювати на великому футбольному полі. Приділяли увагу тактичній роботі та намагалися ставити команді гру. У плані фізичної підготовки на цьому зборі звертали увагу на спеціальну витривалість та силу. Я задоволений, як мої підопічні відносилися до справи.

У Моршині "Нива" провела спаринги з дрогобицькою "Галичиною", чемпіоном Львівщини – "Юністю" з Верхньої Білки та спортивним клубом "Демня". У двох поєдинках тернополяни зазнали мінімальних поразок 2:1, а ще один спаринг впевнено виграли з рахунком 3:0.

Відео дня

А в останній день навчально-тренувальних зборів команда взяла участь в 1/16 фіналу традиційного зимового турніру пам'яті Ернеста Юста. У матчі проти юнаків моршинської "Скали", наші земляки перемогли 4:1 та вийшли до наступного етапу.

За словами оборонця "Ниви" Андрія Герта, команда у плані фізики готова до сезону на 60 відсотків.

- З кожним наступним днем зборів ми наближаємося до потрібних кондицій, - каже футболіст. - Тренерський штаб грамотно будує навантаження, а тому я впевнений, що до чемпіонату ми будемо повністю готові. Навіть незважаючи на те, що ми лише десять днів тренуємося на полі, є прогрес у плані мислення та розуміння тієї гри, якої від нас вимагають.

Є у команді і довгоочікувані новачки. Під час збору у Моршині склад "Ниви" поповнили одразу п'ять новачків. Найдосвідченіший із них – 30-річний півзахисник Ярослав Кінаш, який відомий за виступами у луцькій "Волині". На професійному рівні цей гравець провів майже 200 матчів та пограв у Прем'єр-лізі.

Ще одним новобранцем став 29-річний оборонець Вадим Хохлов, останнім клубом якого була вінницька "Нива". А з одеськоого "Чорноморця" у "Ниву" перейшов талановитий 20-річний захисник Максим Демчук.

Також контракт із тернопільським клубом підписав 20-річний півзахисник Руслан Дедух та 21-річний фланговий оборонець Тарас Радюк для якого "Нива" стала першою професійною командою у кар'єрі.

Після повернення додому гравці "Ниви" отримали від тренерського штабу три дні вихідних. Третій навчально-тренувальний збір команда планує провести у Тернополі.

- Зараз будемо займатися пошуком тренувального поля, - каже наставник "Ниви" Василь Малик. – Команда збереться 6 березня і проведе тренування. Під час цього збору також плануємо провести декілька контрольних матчів. У наступну суботу зіграємо на Меморіалі Юста, а на 13 березня запланований спаринг із рівненським "Вересом".

Нагадаємо, що перший офіційний матч "Ниви" запланований лише на 6 квітня. У заключному поєдинку другого кола тернополяни зіграють на виїзді проти житомирського "Полісся". Всього у весняній частині чемпіонату "Ниві" належить провести десять матчів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up