Тернопільська красуня виборола титул чемпіонки України з бодібілдингу

Тернопільська красуня виборола титул чемпіонки України з бодібілдингу
  • 22-річна тернополянка Таїсія Єлісєєва стала найкращою на Чемпіонаті України з бодібілдингу.
  • Це були перші подібні змагання тернополянки, і дівчина одразу отримала титул переможниці. 

 

 

Чемпіонат, який організувала федерація IFBB, тривав протягом двох днів - 22-23 жовтня.  Інформацією про свою підготовку до змагань та враженнями Таїсія Єлісєєва поділилась з журналістом "20 хвилин". 

- В суботу я брала участь у категорії фітнес-бікіні юніори вище 163 сантиметрів, - розповідає Таїсія. - Там отримала перше місце. А у неділю я - уже в жіночій категорії до 166 сантиметрів і там я зайняла 3 місце.

У кожній категорії було по 20 учасниць, які зʼїхались в Одесу з усієї України. Більшість з них уже багато років професійно займаються цим спортом та виступають на подібних чемпіонатах. Конкуренція була сильною, проте Таїсії вдалось з першого разу стати найкращою. 

Відео дня

- Раніше я ніде не виступала, - продовжує спортсменка. - Чесно кажучи, я взагалі не очікувала, що все так повернеться. Я хотіла просто попробувати для себе, завжди їздила з хлопцем на змагання, дивилась там на спортсменок. Мені було цікаво, як це, я спробувала і ось такий результат. Я справді зовсім не очікувала.

Previous Next

До чемпіонату Таїсія почала готуватись з 25 квітня. Тоді вона зі своїм хлопцем приїхала з весняного кубку України, де він отримав перше місце. Після тих змагань дівчина дуже зарядилась, отримала мотивацію.

- Я сказала, що буду готуватись і так сталось, що якраз з понеділка почалась підготовка, - каже співрозмовниця. - У мене були щоденні тренування. Вранці - кардіо, а ввечері - силове тренування. Їла шість раз вдень кожних три години. Щодо дієти, то нічого особливого - білок, вуглеводи, клітковина. Куряче філе, кукурудзяна, гречана чи рисова каша. Усе просто.

Спортивного харчування у раціоні красуні практично не було. Лише інколи Таїсія пила амінокислоти. До спортивного харчування спортсменка ставиться позитивно, але їй це просто не знадобилось.

- Такий режим для когось може бути досить складним як і фізично, так і морально, - каже дівчина.  -  Але мені дуже хотілось побачити своє тіло в такій формі, яку повинен мати спортсмен для того, аби вийти на подібну сцену. Мені хотілось дійти до кінця і я з радістю йшла на тренування. Мені уже шлунок сам підказував, коли потрібно їсти, навіть годинник не доводилось наставляти. Я була дуже змотивованою.

Зараз дівчина повертається у звичну для спортсменів форму в буденному житті. 

- Я розумію і адекватно ставлюсь до того, що таку форму, як на чемпіонаті, постійно підтримувати дуже складно, - каже Таїсія Єлісєєва. - Але нічого страшного, якщо буде плюс пʼять кілограм до ваги. Мені так навіть більше подобається. 

Previous Next

Чемпіонка працює тренером у одному з тернопільських тренажерних залів і запевняє, що будь-яка жінка може мати гарне тіло, дотримуючись простих правил.

- Якщо ви не професійно займаєтесь цим спортом, а просто хочете підтримувати себе у гарній формі, то потрібно себе обмежувати в певній їжі, - радить Таїсія. - Тобто не їсти солодкого, випічки і вуглеводних продуктів. Звичайно, що дозволити собі це зʼїсти можна, але раз в тиждень десь у неділю. А так, то тримати себе у формі цілий тиждень і просто знати, що в неділю ти зможеш зʼїсти шматочок того торта. І так буде морально легше.

Адже, коли хтось каже, що цього взагалі їсти не можна, то цього складно дотримуватись. І також не можна дуже різко сідати на дієту, бо для жіночого здоровʼя це дуже стресово, каже Таїсія. 

- Потрібно просто займатись спортом і більш-менш вести здоровий спосіб життя, - розповідає спортсменка. - І не вірити у те, що займаючись у залі жінка може зіпсувати своє тіло і стати нежіночною. Можливо, я для когось виглядаю великою. Моя вага на змаганнях - 48 кілограм і усі, хто мене бачить вживу кажуть, що я дуже маленька. Цей спорт просто робить таку ілюзію.  

Коли спортсмени на сцені у гримі, то їхнє тіло виглядає зовсім по-іншому, воно просушене. А в житті це зовсім інша форма, додає дівчина.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Анонім

    Нічо так дівчисько,коли вбране.

    Діонісій reply Анонім

    от ті три фоти прикольні, а та де на конкурсі, трохи перебор.
  • Anonymous

    нашим чоловікам підходять жінки які курять пють і на штокатуруться тоналкою, бо і самі чоловіки не кращі тупі примітивні аборигени шукають собі подібних, а це людина в якої результат не на яву бо таку форму не можливо купити як купляють оцінки в школах чи універах ...
  • Piter Savka

    А чо... коли не намазана тою пастою то навіть непогано виглядає.
  • Іра

    на змаганнях виглядає таке тіло не очень))  а от фото "з життя" де дівчина в купальнику...в платті...фігура просто бомбезна!!!! Молодець!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up