У Тернополі нагородили "Героїв спортивного року-2017"

У Тернополі нагородили "Героїв спортивного року-2017"

Традиційна церемонія нагородження лауреатів щорічної церемонії "Герої спортивного року" 24 січня відбулася у тернопільській облдержадміністрації.

Церемонію проводять із 2012-го року, підбиваючи підсумки спортивного року та визначаючи кращих спортсменів, тренерів та меценатів Тернопільщини. Цьогоріч спеціальні нагороди отримали 25 лауреатів. Окремими відзнаками спортсменів нагородила обласна рада.

- Кращих ми визначаємо у 12-ти номінаціях, - каже начальник обласного управління фізкультури і спорту Віктор Мацикур. – Лауреатів обираємо таємним голосуванням експертів, серед яких є спортсмени, тренери та спортивні журналісти.

Додамо, що, відповідно до Указів Президента України орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня нагородили чемпіонку ХХІІІ Літніх Дефлімпійських ігор Марію Корнійчук. Тренер спортсменки Леон Уруський отримав орден "За заслуги" III ступеня.

Відео дня

Лауреати церемонії "Герої спортивного року-2017":

- Найкращий спортсмен

Дмитро Підручний (біатлон), Андрій Антонюк (греко-римська боротьба), Віталій Гринів (велоспорт)

- Найкраща спортсменка

Марія Хлян (важка атлетика), Наталія Стребкова (легка атлетика), Анастасія Меркушина (біатлон)

- "Разом з олімпійцями"

Анастасія Наконечна (пауерліфтинг), Максим Грейцар (кікбоксинг), Олег Петренко (армспорт)

- "Сильні духом"

Іван Шкварло (футбол), Тарас Радь (біатлон), Марія Корнійчук (дзюдо)

- "Олімпійські надії"

Тарас Шевчук (велоспорт), Анастасія Бачинська (спортивна гімнастика), Віталій Труш (біатлон)

- "Тренер року"

Олег Меркушин (біатлон), Віктор Симів (важка атлетика), Андрій Тлебан (греко-римська боротьба)

- "Найкращий спортивний організатор"

Тернопілський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"

- "Спортивна журналістика"

Віталій Попович, Юрій Луговий, Олена Лайко

- "Меценат року"

Степан Троян, Богдан Олійник, Петро Гадз

- "Найкраща спортивна команда"

"Галичанка-ТНЕУ-Гадз" (волейбол)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up