Українець Олександр Гвоздик битиметься проти американця Крейга Бейкера 20 серпня

Українець Олександр Гвоздик битиметься проти американця Крейга Бейкера 20 серпня

"Інтер" покаже пряму трансляцію бою Олександра Гвоздика проти Крейга Бейкера.

20 серпня в програмі "Великий бокс" на телеканалі "Інтер" - трансляція з США боксерського поєдинку між українцем Олександром Гвоздиком, володарем титулу NABF в напівважкій вазі, і американцем Крейгом Бейкером. Свій черговий рейтинговий бій наш непереможний боксер (13 боїв, 13 перемог), бронзовий призер Олімпіади-2012 Олександр Гвоздик проведе в місті Лінкольн (штат Небраска) на Pinnacle Bank Arena.

На думку багатьох експертів, вже незабаром Гвоздик може стати новим чемпіоном світу. Його ім'я віщує біду для будь-якого суперника, його техніка - неповторна, а перемоги - незабутні. У любителях він зупинився за крок до олімпійського золота, а зараз в професіоналах він всього за кілька кроків до заповітної мети - чемпіонського пояса.

Відео дня

Для Олександра це дуже важливий поєдинок, - каже Сергій Долбилов, керівник редакції спортивних програм телеканалу "Інтер ". - Цього вечора йому треба не просто перемогти - йому потрібно зробити це видовищно і впевнено. Якщо так і станеться, то є дуже хороший шанс , що в наступному бою він буде боксувати з Андре Уордом. Американець на сьогоднішній день є володарем відразу трьох чемпіонських поясів і стоїть на першому місці в рейтингу кращих боксерів планети незалежно від вагової категорії. Уорд коментуватиме бій Гвоздик для американського телебачення і зможе, сидячи в декількох метрах від рингу, насолодитися боксом українця".

Українські телеглядачі зможуть подивитися боксерський поєдинок Гвоздик - Бейкер в прямому ефірі на телеканалі "Інтер" у неділю, 20 серпня, о 5:00. Повтор - о 23:40. https://youtu.be/KXzkHp-zoCQ

Нагадаємо, в своєму останньому бою в квітні 2017 року Олександр Гвоздик ефектно нокаутував кубинця Юніескі Гонсалеса. А 20 серпня телеглядачів "Інтера" чекає ще один захоплюючий поєдинок за участю українського боксера.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up