Вихованець легендарного Андрія Пушкаря став чемпіоном України з армспорту

Вихованець легендарного Андрія Пушкаря став чемпіоном України з армспорту

Три медалі здобули представники Тернопільської обласної спортшколи з літніх видів спорту на чемпіонаті України з армспорту серед дорослих, що відбувся на Вінничині.

Так чемпіоном України у боротьбі на праву руку став наш Олег Петретко. У змаганнях на лівку руку наш земляк показав друге місце. Олег Петренко змагався у ваговій категорії 85 кг.

Срібну нагороду у змаганнях на лівицю здобув ще один тернополянин Ігор Пасєка, який змагався у вазі 90 кг. А змаганнях на праву руку Ігор став четвертим. Додамо, що обидва армреслери є майстрами спорту.

У загальнокомандному заліку тернопільські спортсмени посіли 5 місце. До слова, Олег Петренко увійшов до складу національної збірної України, яка наприкінці травня вирушає на чемпіонат Європи до Болгарії.

Відео дня

Спортсменів до змагань готував багаторазовий чемпіон світу Андрій Пушкар.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 ТОП вакансій тижня з високими зарплатами та хорошими умовами 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up