Як маленькі чемпіони на сноубордах круті віражі показували


Як маленькі чемпіони на сноубордах круті віражі показували
  • Кубок Тернополя з сноуборду на трасах Savich Park провели минулої суботи, 3 лютого.
  • Свою майстерність та любов до сноубордингу демонстрували вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи “Екстрім” віком 9-15 років.  

 

13-річна Алевтина Репнінська займається сноубордингом уже сім років. Колись дівчинка побачила, як катаються сноубордисти у фільмах і вирішила, що теж так хоче. На перше заняття її привів батько. Цього року зайняла перше місце на чемпіонаті України з дисципліни слалом-гігант та друге місце по слалому.

- Вибрала саме сноуборд, бо подобається відчуття адреналіну та виступати на змаганнях, - каже Алевтина. - На змаганнях ти ні про що не думаєш, просто насолоджуєшся моментом.

Дівчина тренується з подругами. Усі вони з різних шкіл, але їх об’єднало спільне хобі. Дівчата кажуть, що на тренуваннях чи змаганнях бувають різні труднощі, але вони підтримують одна одну та допомагають.

7-річна Дарина Строївус стала на сноуборд на початку цієї зими. Їй подобається, що сноубордом можна керувати і швидко їхати.

9-річний Тарас Семинишин виступає під номером 5. Хлопчик навчається у 3Г класі 23-ї школи, а вільний час присвячує улюбленому заняттю.


Виховувати чемпіонів з зимових видів спорту у Тернополі не так то просто, розповідає заступник директора з навчально-тренувальної роботи спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи “Екстрім” Тетяна Романишин. Проте вони справляються. Діти тренуються, коли є зима, коли сніг.  А у весняно-літній період вони готуються до зими.

- Ми тренуємось, вдосконалюємо фізичну підготовку,  - каже Тетяна Романишин.- У нас є батути. Діти катаються на скейтах, це хороша тренувальна вправа перед тим, як стати на сноуборд. Хороша імітація виходить. Влітку ходимо на озеро, на серфінг, катамарани. Щоліта відправляємо в табори кращих спортсменів за результатами сезону. Робота у нас цілий рік є.

У школі є чимало чемпіонів. Щороку їх включать у збірні команди України. Цього року у складі збірної п’ять спортсменів фрістайлерів та п’ять сноубордистів.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up