Красуні готуються до конкурсу “Fly Models Ternopil”

Красуні готуються до конкурсу “Fly Models Ternopil”
Вдосконаленням шістнадцятьох претенденток на перемогу вже близько двох тижнів займаються організатори конкурсу краси “Fly Models Ternopil”.

 

Дівчата ходять у тренажерний зал, де для кожної створено індивідуальну програму, відвідують аквапарк та уроки хореографії. Для них проводять різноманітні майстер-класи, тренінги.

- Більшість дівчат мають хорошу фізичну підготовку, тому в принципі працювати з ними легко,- каже тренер фітнес-центруАлігаторІлона Черняк.Спочатку всі займались за загальному системою, а зараз кожна має індивідуальну програму, які були розроблені з урахуванням потреб та можливостей кожної дівчини. Займаються вони групками двічі чи тричі на тиждень, як кому зручно. Я вважаю, що подібні конкурси є непоганою можливістю для саморозвитку. Адже дівчата ведуть активний спосіб життя та стають різносторонніми.

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm">

 

Попри зовнішній розвиток, організатори прагнуть, щоб дівчата розвивались ще і внутрішньо. Минулого тижня половина конкурсанток була у дитячому притулку, що на вулиці Стрімка, 6. Кожна із них отримала багато емоцій.

- Я була дуже приємно здивована, коли побачила цих дітей, - каже учасниця Юлія Колодій. – Атмосфера була дружньою, вони всі з нами спілкувались, грались. Ми принесли їм іграшки, солодощі і вони ділились між собою і з нами. І кожна дитина хотіла щоб з нею грали в якісь ігри. В мене змінилось враження про світ і всі проблеми стали якимись незначними і неважливими. Після такого починаєш задумуватись над своїми цінностями, починаєш розуміти, що насправді важливо, що батьків потрібно цінувати.

 

Щоб дівчата краще зрозуміли усі тонкощі професії фотомоделі, для них було провели майсер-клас по роботі моделей із фотографом від Василя Шмігеля, власника фото-дизайн студіїStarstudio. Фотограф розповів про те, як правильно модель повинна працювати перед камерою, щоб фото були вдалими.

- Я вперше побувала на такому виді майстер-класу, - каже учасниця Дарина Дідуник. - Тому почула багато цікавих речей. Маю досвід у фотосесіях, але після навчання Василя деякі нюанси взяла на замітку. Основним є мова тіла, жестів, емоцій… Думаю кожна модель мала б час від часу відвідувати такі майстер класи. Це є дуже корисним, тому я задоволена, що випала така нагода послухати професійний погляд на фото.

 

До самого конкурсу часу залишилось небагато і конкуренція зростає. Але як говорять самі учасниці це здорова конкуренція. Між дівчатами панує дружня атмосфера і вони допомагають одна одній. Призом для переможниці конкурсу, який відбудеться 18 жовтня, стане контракт із Київським агентством. З яким саме поки що не відомо, організатори тримають це у секреті. Також серед призів дві поїздки до Венеції, куди хоче поїхати кожна з учасниць. Більшість дівчат жартома говорять, що краще виграти подорож і побувати у новій країні. Але попри це кожна хоче отримати звання найкрасивішої та корону.

Маряна Дохват, 0-97-783-53-39

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up