Запрошують на «Тернопільські театральні вечори»

Запрошують на «Тернопільські театральні вечори»

Цього року 17-25 вересня в  Тернопільському академічному обласному  драмтеатр ім. Т. Шевченка  відбудеться ХV Всеукраїнський фестиваль «Тернопільські театральні вечори».

З 17 по 24 вересня 2017 р. у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбудеться XV Всеукраїнський фестиваль «Тернопільські театральні вечори. Дебют», присвячений 130-річчю Леся Курбаса.
Фестиваль ставить за мету пошук молодих талановитих українських режисерів, сценографів, художників, композиторів, драматургів, акторів для відслідковування сучасного театрального процесу в різноманітності його напрямків, стилів.

Вистави відбуватимуться на великій та малій сцені. Початок вечірніх вистав о 19.00.

Відкриє фестиваль Київський академічний театр "Колесо" комедією "Блаженний острів або отак загинув Гуска" (М. Куліш) - 17 вересня о19.00.

Відео дня

Волинський академіний обласний український музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка привезе комедію 18+ А. Ніколаї "Любов до скону" - 18 вересня о 19.00.

Рівненський академічний обласний український музично-драматичний театр представить рок-оперу Г. Татарченка та Ю. Рибчинського "Біла ворона" - 19 вересня о 19.00.

Дикий театр: театр, що провокує (м. Київ) привезе у Тернопіль виставу про жінок 18+ Ю. Тупікіна "Бути знизу" - 20 вересня о 19.00.

Театр "Золоті ворота" (м. Київ) запропонує до уваги тернополян живу історію П. Ар’є "Кольори" - 21 вересня о 19.00.

Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. О. Кобилянської репрезентує любовну історію з антрактом за мотивами п’єси А. Менчелла "Сяй, мій божевільний діаманте!" - 22 вересня о 19.00.

Львівський національний академічний український драматичний театр ім. М. Заньковецької привезе драму І. Франка "Украдене щастя" - 23 вересня о 19.00.

Закриють фестиваль господарі свята 24 вересня о 19.00 музичною комедією за М. Гоголем "Сорочинський ярмарок".

Дві вистави відбудуться на малій сцені. Так, 17 вересня о 16.00 буде трагедія Ф. Г. Лорки "Криваве весілля", яку представить Перфомативний театр BEDLAM (м. Київ).

А 20 вересня о 16.00 Києво-Могилянський театральний центр "ПАСІКА" та Театральна студія "ВІК" запропонуюіть до уваги публіки анекдот з антрактом М. Гершензона "Хелемські мудреці".

Ще дві вистави покажуть на сцені Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки. Зокрема актори цього театру 17 вересня о 12.00 зіграють прем’єрну казку про мамине благословення О. Дмитрієва "Василина". 

24 вересня о 16.00 Незалежна творча майстерня "сІнемАтографЬ" (м. Київ) представить драму-феєрію І. Карпенка-Карого "Пристрасть". 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up