Інтим на людях: чим це загрожує тернополянам

Інтим на людях: чим це загрожує тернополянам

Обіймашки, поцілунки, дотики та непристойні жести сексуального характеру у громадських місцях. У кожної пари – своя межа дозволеного в інтимному плані. А дехто взагалі втрачає контроль…

У місцевих ЗМІ неодноразово з’являлися публікації з фотографіями «закоханих» партнерів, які відверто проявляють свою «ніжність» на людях. Хтось сміється, хтось осуджує, а хтось потай бажає побувати на місці правопорушників.

- Чоловіки, які відверто торкаються до геніталій своїх жінок в забитому громадському транспорті! Ви настільки їх не поважаєте чи так невпевнені в собі, що демонструєте взаємну приналежність прямо на людях? – запитує у соцмережах героїня публікації Анастасія.

У розповіді з журналістом «RIA плюс» дівчина додає, що вона не розуміє, як може жінкам подобатися те, що їх «мацають» прямо на вулиці.

Відео дня

- Мені це одразу нагадало, як у м’ясному відділі кожен хоче торкатися товару, аби оцінити його якість, - жартує вона. – Як жінку, мене то чіпляє.

Не треба «тіскати» при всіх

Одні френди підтримують дівчину, мовляв, це як мінімум вульгарно.

- Мені не подобається, коли чоловік хапає мене за інтимну ділянку тіла, навіть дратує. Я йому про це наголошую. Справа навіть не в тому, що це надто відверто, гнвідчуваю душевне приниження – я ж не річ якась, нащо мене «приміряти» при всіх, щоб у когось слинки котилися?! – говорить Вікторія.

Однак більшість дописувачів зійшлись на думці, що нічого поганого у прояві своїх інтимних емоцій немає.

- А що тут такого, може, мені подобається обіймати свою дружину у будь-який час і в будь-якому місці, - коментує Ян.

Ще один чоловік – Олександр солідарний з попереднім дописувачем: «Можливо, ми і відчуває жагу самоствердження. Але зі свого досвіду скажу – піду з дівчиною на шопінг чи просто прогулятися, а в думках – бажання якнайшвидше дістатися додому… Ну а далі… Нічого поганого в тому не бачу. Звісно, пристойні кордони мають бути».

Подумки  хочуть, але не кажуть

А от Валерій вважає, що насправді бажання такого плану виникали в кожної людини хоча б раз у житті.

- Не повірю, що в молодості хтось із чоловіків, та навіть жінок не мріяв про те, як зайнятися коханням в парку, під’їзді чи ще десь. Перша статева близькість підлітків, котрі ховаються від батьків, якраз і трапляється на вулиці, - зауважує тернополянин. – Я і себе пам’ятаю в 16. І обіймалися, і цілувалися з дівчиною в під’їзді. І був в тому присутній підлітковий шарм закоханості. У крові було відчуття адреналіну, пристрасть. Згадую ті часи з посмішкою.

Не лише чоловіки, а й деякі жінки зізнаються, що вони не проти інтимної близькості на людях.

- Люди просто приховують свої сексуальні бажання. Мені подобається, коли старші пари ходять вулицями, тримаючись за руки, коли вони обіймаються і цілуються. Дивишся і переконуєшся в тому, що любов і пристрасть можна пронести через роки, і це прекрасно, - наголошує Ірина. – Не скажу, що я прихильниця того, аби влаштовувати публічні оргії. Але часом бажання забитися в якийсь куточок з чоловіком виникає (сміється). Поцілунки в ліфті, ночівля на пляжі, купання оголеними в морі… та хто через таке не проходив?

Тема делікатна і думок з цього приводу – немало. З точки зору експертів, прагнення проявляти інтину близькість на людях має своє психологічне підґрунтя.

Хочуть внести різноманіття

- Деколи пари хочуть внести різноманіття у свої стосунки. Тоді як варіант – інтим у парках, кінотеатрах, на пляжах, примірочній магазину тощо. Заняття любов’ю у громадських місцях стимулює викид адреналіну через страх того, що хтось зі сторонніх їх побачить. Викид ендорфінів у кров, пристрасть та сексуальне збудження наростає.

Інтим у громадському місці – це табу, заборонено, а, як відомо, заборонений плід якраз приваблює і збуджує.

- Історії про секс у незвичних місцях завжди веселі. Люди насолоджуються ризиком бути спійманими. Дехто з людей просто шукає увагу.  Тому інтим на людях – одна з найпоширеніших людських фантазій, - говорить сексолог. – Говорити про те, правильно це чи ні, складно. Адміністративну відповідальність за порушення громадського порядку ніхто не відміняв. Інше питання – у нас відсутня сексуальна культура. Батьки бояться говорити з дітьми на інтимні теми, сексуальні потяги є чимось на кшталт злочинів. Результатом підліткового спротиву, несприйняття заборон якраз і може бути інтимна близькість на людях. Краще говорити з дітьми відверто на інтимні теми, не треба сприймати секс, як щось з роду фантастики. Це звичайний природний процес, до якого рано чи пізно треба бути готовим.

З точки зору психології, секс в громадських місцях найчастіше є фантазією молодих чоловіків і підлітків, оскільки швидкий, спонтанний статевий акт  - чудовий спосіб продемонструвати партнерці свою чоловічу спроможність, особливо, якщо стосунки з дівчиною тривають недовго.

Деколи ж бажання займатися інтимними речами на очах в інших занадто активне і свідчить про відхилення, застерігає спеціаліст.

Люблять, щоб спостерігали

- Грань від легких еротичних фантазій до захворювання не така вже й велика. Є персонажі, котрим подобається, аби за ними спостерігали, а це вже прояв ексгібіціонізму, - продовжує пан Ігор. – Виникає патологічна пристрасть оголювати своє тіло на людях. Таким чином досягнення статевого збудження і насолоди відбувається за рахунок демонстрування особам протилежної статі своїх статевих органів. Така поведінка не лише шокує, а й лякає жінок та дітей. Лікування ексгібіціонізму проводиться тільки з допомогою методів психотерапії.

Ще один нюанс – це гігієна.

- Звісно, поцілунки та обійми на людях нічого поганого в собі не мають. І тут кожна пара вирішує сама: проявляти ніжність привселюдно чи ховатися від сторонніх очей. А от секс в громадських місцях є досить небезпечним як для жіночого, так і чоловічого здоров’я, - застерігає Ігор Федорко. – Найпростіше – застудити органи сечостатевої системи на холодних бетонних плитах, землі чи деінде. Проблематичніше – підхопити якусь інфекцію, адже в природному середовищі притаманна велика кількість шкідливих мікроорганізмів. Говорити про стерильність у вагонах, туалетах чи ліфтах навряд можна.

ЦІКАВО

За кордоном інтим в громадських місцях називають словом «доггінг», що походить від англійського слова «собака». Прихильники цієї розваги збираються в групи і буквально влаштовують оргії, особливо вони люблять вибирати багатолюдні пункти, наприклад, історичні пам'ятники, де завжди багато туристів.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • 778

    Усі "матеріали"Лізи Солодкої лише про інтим/секс/ню;у жінки явно або мегавеликий досвід у "цій спаві" , або як пишуть користувачі звичайний НЕДОТРАХ!
  • Val Val

    У вас шо секс-недотрах? Реанімування 100500 тем про секс протягом декількох днів.
  • ната

    єпископ тобі до єпископа як звідси до неба  ти напевне з тоі самоі колекціі не забуть завязати резинку на бороді тоді тві понос буде ще сильніший і бажання будуть ще кращі і сир який зібрався також треба мити принаймі хоч один раз на день
  • ната

    бридота не мають ніяких меж стидоба лизатися де ттільки можна  тваринні інстинкти ще не вилізло з під пирини а вже тискакться на вулиці помийтеся з початку а то привозять до лікарні що лікарі і сестри ригають такий сморід і не кропіть дезидорантом  а мийте і не провітрюйте

    Єпископ reply ната

    Що за словесний понос, дуро ти тупа? Кожен задовільняє свої бажання, як йому того хочеться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up