Легінси, хайлайтер чи керлер: що ви насправді знаєте про жінок? Перевірте себе (ТЕСТ)

Легінси, хайлайтер чи керлер: що ви насправді знаєте про жінок? Перевірте себе (ТЕСТ)

Як часто ви чули такі слова як: хайлайтер, ботфорти, педикюр? Якщо ви жінка, то певно, дуже часто і пояснювати їх значення вам не потрібно. А от багато чоловіків про значення цих речей не має і гадки. Чи ні?

За статистикою, при середній тривалості життя 70 років, жінка на те, щоб зробити собі макіяж, витрачає 43 тижні. А витрати на косметику  в середньому становлять 7 200 гривень щорічно. 

До речі, чоловіки на косметику витрачають також не мало, адже до неї відносять гелі після бриття, гелі для душу і антиперспіранти. 

Окрім звичних для нас слів, на кшталт, скраб, мілірування чи DEN, про існування деяких слів чоловіча сторона навіть не здогадувалася, наприклад такі слова як трікіні чи керлер. Речі, які ми бачили хоча б раз в житті у косметичці жінок, або ж як елемент одягу. 

Відео дня

А як добре про призначення та назви речей, з якими стикаються жінки знаєте ви?

Ми підготували для вас тест на знання жіночого світу. 

 

А який результат у вас? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Bobo Black

    Пнх
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up