Учням потрібне сексуальне виховання

Учням потрібне сексуальне виховання
Щоб в молодих людей не виникало страху чи сором’язливості в стосунках із особами протилежної статі, експерти все ж радять вводити в школах сексуальне виховання.

Тоді буде легше спілкуватися, а також хлопці та дівчата більше знатимуть про статеві контакти.

Вона
- Ніколи не можу взяти себе в руки на першому побаченні, — каже 18-річна тернополянка Ірина. — Мені робиться якось некомфортно і я починаю багато говорити. Я чомусь така довірлива, що на першому ж побаченні починаю розповідати хлопцеві мало не всю історію свого життя. Напевне, їх це лякає. Але я просто не знаю, як правильно поводитися.

- Зустрічалася з хлопцем два місяці, - каже 20-річна тернополянка Аня. – І коли він почав натякати на секс, мені стало якось страшно. Я мало не заїкалася. Адже я дуже мало про це не знала і не уявляла як маю поводитися. Я боялася виглядати в його очах надто розкутою, але й водночас мені соромно було признатися, що мало що про це знаю.

Відео дня
>Він
- У мене завжди виникають проблеми на побаченнях із дівчатами, - каже 22-річний Тарас. – Хоча ці побачення бувають взагалі не часто. Одного разу мені сподобалася дівчина. А вона гуляла зі своєю подругою. Я спробував познайомитися, але та подруга посміялася іронічно з мене і сказала, щоб не приставав. Мені стало незручно і я пішов геть. Мені чомусь не вдається добитися прихильності дівчини.


Коментар експерта
Євген Таранніков, сексопатолог
:
- При нормальному здоров’ї в жінки чи в чоловіка в жодному випадку не повинно виникати страху, стидливості чи боязні перед особою іншої статі. Якщо трапляються такі випадки, то краще звернутися до лікаря, бо це може бути ознакою неврозів. Якщо дівчина, наприклад, ледь не заїкається при розмові із хлопцем. Хоча це може бути й природня сором’язливість.

Але найчастіше це все - через те, що діти дуже мало знають про стосунки між чоловіком і жінкою. Я тільки за те, щоб у школах в останніх класах ввели сексуальне виховання. Адже як хлопець, так і особливо дівчина повинні бути морально готовими до стосунків. Вони повинні чітко усвідомлювати на що йдуть. Я думаю, що таким чином може вдасться уникнути небажаних вагітностей у молодих дівчат, які погоджуються на статеві стосунки із тої ж таки довірливості та наївності.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    "Щоб в молодих людей не виникало страху чи сором’язливості" - ось воно тепер як? Особливо мені сподобалось "Щоб в молодих людей не виникало ... сором’язливості". Значить тепер в повазі повна безсоромність, так?! Куди ми котимось?
  • Anonymous

    я важаю,що про сексуальне виховання перш за все мають говороти батьки з дітьми в кожній сім'ї.а наші батькі всі советської закалки і соромляться на цю тему розмовляти.в моїй родині заборонених тем немає.і я можу запитати маму чи тата про будь що.і це нормально адже має бути довіра в дітей до батьків.а не освідченість призводить до гірких наслідків.у нас в молодь базується на інформації від друзів і через інтернет

    Anonymous reply Anonymous

    не тре пидлиток сам все знае
  • Anonymous

    Чому немає наприклад: коментаря священослужителя? Завжди наводиться однобока позиція!

    Anonymous reply Anonymous

    О не в топе дошло до вас
  • Anonymous

    так порно в мобилках забагато
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up