24-річний хлопець хотів порізати собі вени на шиї. Молодика рятували медики та патрульні

24-річний хлопець хотів порізати собі вени на шиї. Молодика рятували медики та патрульні

Медики та патрульні встигли врятувати життя молодому чоловіку. 

Вночі схвильований чоловік подзвонив до правоохоронців та повідомив, що його товариш телефоном розповів про намір вчинити самогубство, сказав що поріже вени на шиї та більше не виходить на зв'язок.

Патрульні негайно прибули за вказаною адресою, де на них чекав заявник. Разом вони спробували потрапити до помешкання, але двері до квартири були зачинені. Інспектори викликали на місце події рятувальників, також за адресою прибула й карета швидкої медичної допомоги.

За лічені хвилини, поліцейські та інші спецслужби потрапили до квартири, де на підлозі виявили чоловіка 1996 року народження без свідомості. Медикам вдалося стабілізувати його стан, а патрульні та рятувальники транспортували молодика до карети швидкої, яка забрала його до лікарні.

Відео дня

На щастя, лікарі запевнили, що завдяки оперативній та злагодженій співпраці всіх служб, життю та здоров'ю громадянина нічого не загрожує.

Читайте також: Біля Збаразького кільця поліція, рятувальники та медики. Знімали чоловіка з рекламного щита
 

Нагадаємо, днями патрульні та небайдужий громадянин врятували 23-річну жінку, яка хотіла покінчити життя самогубством.
6 липня патрульні отримали повідомлення від небайдужого чоловіка, що на вулиці Об'їзній, біля мосту стоїть жінка із видимими порізами на руках. Інспектори, не гаючи ні хвилини, прибули за вказаною адресою, де на них чекав заявник. Чоловік розповів патрульним, що дівчина побігла в лісосмугу. Охоронці порядку подалися на пошуки. Вже за лічені хвилини, вони виявили жінку 1997 року народження, яка мала видимі різані рани на руках. Патрульним вдалося заспокоїти її та зупинити кровотечу до приїзду швидкої медичної допомоги.



Громадянка розповіла охоронцям порядку, що вона хотіла покінчити життя самогубством через сварку з чоловіком. Спільно із медиками, поліцейські доставили громадянку до психоневрологічної лікарні для подальшого лікування.
 

Читайте також: Чемпіон України з бодібілдингу покінчив життя самогубством
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up