Черги до лікаря в поліклініці? Забудьте!

Черги до лікаря в поліклініці? Забудьте!
  • Журналісти записались до сімейного лікаря на прийом за 2 хв. - разом з реєстрацією в особистому кабінеті на сайті http://www.medical.te.ua. 
  • Але «сьогодні на сьогодні» записатись неможливо.

Потрапити до сімейного лікаря без проблем і не вистоювати півдня в чергах? Надто гарно звучить, щоб бути правдою? А ось і ні. Ми перевірили, записались в чергу за 2 хвилини – і це разом з реєстрацією на сайті http://www.medical.te.ua.

  • Ми всюди говоримо про реєстрацію на сайті, запис за допомогою електронної черги, і радимо користуватись саме нею, бо це суттєво зекономить час пацієнтам, - каже заступник головного лікаря медичного обслуговування населення Тернопільського міського комунального закладу Центр первинної медико-санітарної допомоги Надія Боднар. – Якщо пацієнт записаний на певну годину, він саме в цей час потрапить до лікаря.

Час прийому може коливатись до 10 хвилин, адже у черзі можуть вже сидіти пенсіонери чи пільговики, люди з високою температурою, чи ті, хто потрапив до лікаря через реєстратуру, кажуть медики. Але пріоритетом таки будете ви і ваш запис на певну годину.

До речі, під час відвідин поліклініки часом найдовше доводиться вистоювати саме під віконечками реєстратури. За допомогою сайту та електронної черги пункт «реєстратура» взагалі оминаємо. Інформація про ваш прийом вже буде у сімейного лікаря в комп’ютері. Тому до реєстратури за «талончиком» звертатись не потрібно. Хіба для того, аби взяти карточку – це у разі, якщо вона зберігається в поліклініці.   

Відео дня

При реєстрації на сайті потрібно заповнити графи, де вказати номер телефону, електронну адресу, прізвище, ім’я, по батькові, дату народження. Зареєструвались? На сайті з’явиться вікно з вашим особистим кабінетом. Зліва на сторінці пошук сімейного лікаря. Вводимо адресу – видає сторінку з даними дільничного і годинами прийому. Нижче – часи та дні, на коли можна записатись на прийом. Один клік – все готово.

  • Зверніть увагу: електронний запис за допомогою сайту можливий лише на наступний день чи далі, - каже Надія Боднар. – Тобто, «сьогодні на сьогодні» записатись неможливо.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up