ФК "Динамо" забезпечить лікування Максима Капустяника, якого підстрелили на прогулянці

ФК "Динамо" забезпечить лікування Максима Капустяника, якого підстрелили на прогулянці

ФК «Динамо» бере на себе забезпечення лікування та відновлення Максима Капустяника, про це заявило керівництво футбольного клубу 26 січня.

Кілька днів тому в Тернополі стався кричущий випадок – 11-річний Максим Капустяник був обстріляний невідомими під час прогулянки. Дізнавшись про жахливі травми, які отримав хлопчик, керівництво ФК «Динамо» (Київ) не могло залишитися осторонь. Президент клубу Ігор Суркіс зв'язався безпосередньо з батьком хлопчика Ярославом та запропонував, щоб клуб узяв на себе всі витрати з лікування та подальшої реабілітації Максима.

"Ми беремо на себе повністю витрати на лікування в «Охматдиті», а після того, як Максима випишуть, він пройде курс реабілітації на нашій базі у Віті-Литовської під контролем клубних лікарів", заявив президент клубу.

Батько Ярослав Капустяник не приховував своєї радості та подяки керівництву "Динамо": «Це велика радість – і для Максима, і для нас, батьків. Коли я сказав йому, що тебе підтримує вся футбольна спыльнота «Динамо», всі футболісти, президент, синові було дуже приємно. Сподіваюся, це додасть йому сил для лікування, а в майбутньому допоможе стати якщо не великим футболістом, то гідною людиною. На сьогоднішній день зробили все можливе, щоб Макс встав на ноги. Він уже робить перші кроки – це дуже важливо. Сподіваємося, що час залікує рани».

Відео дня

Сподіваємося, що на той час Максима вже випишуть і він буде проходити реабілітацію у нас на базі, де для нього підготують номер. Упевнений, що спільними зусиллями ми зробимо все можливе для повноцінного відновлення хлопчика», – зазначив Ігор Суркіс.

Після завершення зустрічі Ігор Михайлович попросив батька Максима передати хлопчику слова підтримки, а також повний комплект динамівського екіпірування.

Читайте також: "Це не петарда, а дріб по всьому тілу!" Потрібна допомога 11-річному Максиму, якого поранили біля школи

Журналісти "20 хвилин" почали власне розслідування та з'ясували деяку інформацію про ймовірного стрільця. Детальніше читайте про це  тут: "Тернопільський стрілець": що відомо про чоловіка, який, ймовірно, міг поцілити у школярів. ЕКСКЛЮЗИВ
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Юрка Інтенс

    Так це дійсно добрий вчинок!
  • Луців Леся

    Гідний вчинок!
  • Валентина Рожок

    Покарати винного допомож1ть заодно.
  • Майя Кікцьо-Гранат

    Молодці! Гідний вчинок.
    Хлопчику одужання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up