Ще плюс п'ять хворих : на Тернопільщині уже 111 випадків захворювання на COVID-19

Ще плюс п'ять хворих : на Тернопільщині уже 111 випадків захворювання на  COVID-19

+5 підтверджених випадків захворювання на COVID-19, повідомили в Тернопільському штабі для боротьби з коронавірусом. Отже, маємо вже 111 хворих.

Наразі невідомо, із яких районів хворі. Але те, що їх кількість зростає, підтверджують офіційні джерела. 

Зранку 2 квітня у лікарнях Тернополя перебувало 20 хворих на COVID-19. Ще 2 хворих перебувають на амбулаторному лікуванні.

У Тернопільській лікарні швидкої допомоги станом на 10 годину 2 квітня перебуває 9 хворих на COVID-19. Це 1 – житель міста Заліщики, 3 – жителі Монастириського району, 2 – жителі Козови, 1 житель села Острів Тернопільського району, 1 тернополянин та 1 жителька Бучача. Ще у 2 пацієнтів підозрюють коронавірус.

Відео дня

У Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10 годину 2 квітня на лікуванні перебуває 11 пацієнтів з підтвердженим COVID-19. 7 з них - діти.

-2 дитини хворих на COVID-19 з Козови та їх тато, у якого також підтвердили коронавірус.
- восьмирічна дитина із Заліщицького району. У неї підтвердили COVID-19
- дитина та її мама з Монастириського району.- двоє дітей 13 і 14 років та їх мама, у яких підтвердили COVID-19 з Монастириського району
- дитина, якій 1,5 роки, з Кременецького району та її мама. У них підтвердили COVID-19.

Двоє чоловіків з Тернополя – 55 і 62 роки, в яких підтвердили COVID-19, знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Медики обстежили людей, які контактували з ними, COVID-19 – не виявили. ℹ️Станом на 10 годину 2 квітня в Тернопільській міській лікарні №3 на ізоляції перебуває троє тернополян контактних з хворими на COVID-19.

На самоізоляції перебуває 449 тернополян.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (100)
  • Тетяна Левкун

    Лише плюс п'ять хворих  на Тернопільщині бо
    мала кiлькiсть тестованих громадян
  • Альбина Рекка

    КОРОНАВІРУС в Україні та світі. Телеграм канал розповість тобі останні новини.
    https://t.me/COVID19_news_ua

  • Володимир Плекан

    Через це треба перейти, дай Бог щоб переможцем.
  • Веніамін Ковальчик

    Побачите що буде через тиждень два.  В рази більше

    Василь Львів reply Веніамін Ковальчик

    Українці  мають  переваге  перед  Італійцями, ми  щелені  від  туберкольозу,  а  це  захист  легень!!!Всіх  державах  де  робили  щеплення  смертність  в  рази  менша!!!

    Оксана Павлова-Робота reply Веніамін Ковальчик

    Веніамін Ковальчик звідки такий песимізм? Потрібно бути оптимістом, все буде добре, обов'язково.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up