Тернополянин покінчив життя самогубством в 3-ій лікарні, де був на обсервації. У нього залишилось 4 дітей (оновлюється)

Тернополянин покінчив життя самогубством в 3-ій лікарні, де був на обсервації. У нього залишилось 4 дітей (оновлюється)

39-річний тернополянин нещодавно повернувся з-за кордону та покінчив  життя самогубством.
 

Чоловік 14 квітня повернувся з Польщі. Протягом двох років він майже весь час жив за кордоном.
20 квітня потрапив на обсервацію у міську лікарню №3. Симптомів коронавірусу у чоловіка не було, тричі на день він вимірював температуру тіла, не скаржився на самопочуття.

Тернополянину 39 років, одружений, виховував 4 дітей. Йому ніхто не приносив у лікарню передач. Чоловік тричі на день отримував лікарняне харчування. У палаті, в якій він жив сам, був індивідуальний санвузол і балкон.

Ввечері 24 квітня, чоловік зачинився у палаті. На вечірньому обході медики не змогли відчинити двері, тому викликали поліцію. У палаті виявили людину без ознак життя. Він покінчив життя самогубством. Причину самогубства встановить слідство.

Про обставини смерті чоловіка ми запитали у директора комунального закладу "Тернопільська міська лікарня №3№ Юрія Лазарчука.

- Громадянин знаходився на обсервації в нашій лікарні. Зараз триває слідство. Це усі коментарі. - сказав він. 

Відео дня

У прес-службі ГУНП в Тернопільській області також не коментують ситуацію. 

- Це злочин приватного обвинувачення. Ми  не можемо коментувати такі справи, - кажуть у прес-службі. 

Як вберегти рідних від суїциду

Михайло Козюк поліцейський психолог

- Часто самогубству передує незмога людини вирішити конфлікт в певний момент. Це конфлікт може бути внутрішній, може бути із оточуючими. Внутрішній конфлікт - це нездатність людини знаходити способи подолання труднощів. Невміння знайти способи діалогу із людьми, які є цінними. Зовнішній конфлікт - це небажання соціального оточення приймати людину, або неспроможність оточенення підтримати людину. 

Суїцидальні думки можуть бути спровоковані декількома стрес-факторами: обмеження можливості спілкування з рідними, конфлікт на роботі, борги. Буває багато випадків, в яких людина не бачить майбутнього через різкі випадки зміни соціальної обстановки. До прикладу, якщо людина мала стабільну роботу, але втратила її.

Які ознаки самогубства

Пригнічений стан людини, неохайність до себе, відсторонення від улюблених справ, зловживання алкоголем, психотропними речовинами, різке зниження повсякденної активності, демонстративні спроби суїцидів, пошук, придбання знарядь для самогубства та інше. Різні вчинки, якими людина може прощатись із близькими: передає цінні речі, залишає записки. 

В такому випадку для людини цінним буде спілкування із рідними та їх підтримка. Варто сказати, що ви допоможете знайти вихід та зорієнтувати людину на тих речах та моментах, які вона любить.   Важливо багато гооворити з людиною в позитивному руслі. Пояснити, що будь-які ситуації є тимчасовими в світі. 

Гарячі лінії для допомоги 

СЛУЖБА МЕДИКО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ГОСТРИХ КРИЗОВИХ СТАНІВ:

 044 456 17 02

 044 456 17 25

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (255)
  • Оксана Купчинська-Кушла

    +
  • Инна Инна

    Людей держат в больницах вместо обещаных 2недель-по месяцу!!!А безсимпотных людей на самоизоляции по месяцу!!!У нас идёт третья неделя-стали выпадать волосы,лицо покрылось пятнами-без воздуха и солнца!!!У ребёнка истерика!!!Эти тесты выбросить надо!!!!
  • Василий Боснюк

    Украинцы, ето не Нация, Жиди сумели в пустини зоздать свое гударство в пустини, а мы не змогли содать государство в в самой продородной земле, и при помощи Америки
  • Лилия Богаенко

    Довели человека своей обсервацией
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up