У лікарнях Тернополя – 138 хворих на COVID-19, скільки пацієнтів підключені до апаратів ШВЛ

У лікарнях Тернополя – 138 хворих на COVID-19, скільки пацієнтів підключені до апаратів ШВЛ

Оперативні дані з тернопільських лікарень повідомляє міський штаб для боротьби з коронавірусом.
 

У лікарнях Тернополя – 138 хворих на COVID-19.

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги перебуває 43 хворих на COVID-19. 25 хворих на коронавірус перебувають на кисневій підтримці через маску. 2 – на кисневому концентраторі. 1 пацієнт у лікарні з підозрою на коронавірус.

У Тернопільській лікарні №2 – 37 хворих з COVID-19. 16 хворих на коронавірус - на кисневій підтримці через маску, 7 – на кисневому концентраторі.

Відео дня

У Тернопільській лікарні №3 – 51 хворий на коронавірус. 43 хворих на COVID-19 - на кисневому концентраторі, 7 хворих на коронавірус – на кисневій підтримці через маску. 1 людина підключена до апарату ШВЛ. 1 пацієнт у лікарні з підозрою – на кисневому концентраторі.

У Тернопільській дитячій лікарні – 7 хворих на COVID-19 ( 4 дітей, 3 дорослих) – 4 з них на кисневій підтримці через маску. 3 пацієнтів у лікарні з підозрою.

Читайте також: Що всередині «брудної» зони. Ексклюзивний репортаж з COVID-відділення у Тернополі
 

Яка різниця у якості вакцин і що робити тим, хто перехворів? Питання і відповіді про щеплення від COVID
 

Де можна подати заявку на вакцинацію

Українці зможуть записатися на отримання безкоштовного щеплення проти коронавірусу онлайн і в телефонному режимі вже наступного тижня. Буде доступно кілька варіантів:

  • на порталі державних послуг "Дія" або в мобільному додатку "Дія";
  • за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-60-20-19;
  • у свого сімейного лікаря.

На підставі електронних заявок українців на порталі або в додатку "Дія" буде сформована "мапа попиту", яка допоможе оперативно розподіляти вакцину згідно з чергою.

Хто може записатися

Запис на безкоштовне щеплення буде відкрито для всіх українців, в тому числі для населення від 18 до 59 років поза пріоритетних груп. Людей з категорій ризику (за віком, професією, станом здоров'я) будуть прищеплювати за Національним планом в першу чергу. Решту тих, хто записався, занесуть до електронної черги.

Громадян зі списку очікування можуть викликати на щеплення поза календарним планом, якщо залишаться вакцини після імунізації всіх осіб з пріоритетної групи. Для безкоштовної вакцинації пацієнт повинен бути зареєстрований в Реєстрі електронної системи охорони здоров'я. В системі вже є дані про всі пацієнтів, які мають декларацію з сімейним лікарем, отримують медпрепарати за програмою "Доступні ліки".

Вакцинація є добровільною, але перед уколом необхідно заповнити заяву на згоду.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up