У міську раду тепер впустять лише, якщо ви... вакциновані. Як вам такі зміни? (ОПИТУВАННЯ)

У міську раду тепер впустять лише, якщо ви... вакциновані. Як вам такі зміни? (ОПИТУВАННЯ)
  • Чергове засідання Тернопільського міського оперативного штабу для боротьби з коронавірусом відбулося 12 жовтня.
  • Одне з ключових рішень, яке вражає: з 18 жовтня структурні підрозділи міської ради можна буде відвідувати тільки з негативним ПЛР-тестом, сертифікатом про вакцинацію або довідкою про отримання однієї чи двох доз вакцини. 
  • Кого ж це стосується, ми запитали у міській раді. Як вони  це пояснюють?

Якщо дослівно, то це звучало так: 

 «З 18 жовтня структурні підрозділи міської ради можна буде відвідувати тільки з негативним ПЛР-тестом, сертифікатом про вакцинацію або довідкою про отримання однієї чи двох доз вакцини», — йшлося на засіданні штабу.

Журналісти «20 хвилин» вирішили уточнити, кого стосується таке нововведення, працівників чи відвідувачів. 

Відео дня

— Це стосується відвідувачів. Працівники усі вакциновані більше, ніж на 95%, — пояснила речниця Тернопільської міської ради Мар'яна Зварич. 

Якщо врахувати, що вакциновані теж можуть бути носіями вірусу, то кого від кого захищають у міськраді? І чому прийняли таке рішення? З кого бали приклад, чому саме структурні підрозділи міської ради повинні відвідувати лиш вакциновані? Відповіді на ці питання поки що лишаються риторичними.

До слова, чому на офіційному ресурсі органу місцевого самоврядування о 13.30 досі не оприлюднили таке вагоме рішення оперативного штабу, також незрозуміло. 

Є про складну епідеміологічну ситуацію і так далі, але не про те, що підсумовує керівник міського відділу охорони здоров'я Василь Даньчак. Дивіться відео.

Опитування

Як вам така ідея?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • совість честь і гідність

    Це ще раз доказує скільки людина має право на особисту думку і волевиявлення. Чим більше нав'язування  тим більше протесту.
  • Читач98

    Витравлюють людей як щурів
  • Читач98

    Сволочі
  • Євгеній Чайківський

    а як стаття  28 конституції України Жодна людина без її вільної згоди не  може бути піддана медичним,науковим чи іншим дослідам.

keyboard_arrow_up