У Тернополі медики швидкої рятували 19-річну дівчину

У Тернополі медики швидкої рятували 19-річну дівчину

19 січня о 22.52 бригада швидкої виїжджала на вул. Будного.

19-річна пацієнтка скаржилась на затруднене дихання й ковтання, пекучість в горлі, повідомляють в Центрі екстреної медичної допомоги Тернопільщини.

— Зі слів хворої, вона набрала у ванну гарячої води й влила туди білизну (хлорку), — цитуємо повідомлення. — Дівчина надихалась хімічних випарів.

Із хімічним опіком верхніх дихальних шляхів пацієнтку, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в Університетську лікарню.

Відео дня

Також 19 січня знову побільшало виїздів до ковідних хворих, зросла кількість викликів до пацієнтів із хронічними недугами, на гіпертонічні кризи, гострі алкогольні інтоксикації та ГРВІ .

Загалом за 19 січня медики швидкої по Тернопільській області обслужили 438 викликів до пацієнтів, здійснили 148 госпіталізацій; з них по Тернополю обслужено 194 виклики швидкої допомоги, госпіталізовано 67 пацієнтів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Никанор Иванович

    Це треба бути таким валянком щоб не розуміти , що гаряча вода прискорює хімічні реакції . 19 років ,а розуму ноль . Треба ще трошки ітекетку на хімічному засобі читати про запобіжні заходи при роботі з хлором та іншими хімічними сполуками .

    Читач92 reply Никанор Иванович

    Вони в такому віці думають про хуя
  • Читач26

    Розуму не має, то його не купиш. Потрібно вчити хоча на маленьку трійку хімію, щоб знати властивості хлору.

    Igor Saganovski reply Читач26

    Дівчина прогуляла саме той урок з курсу хімії.На помилках вчаться,вік живи-вік учись.Бажаю швидкого одужання, міцного здоров'я.

keyboard_arrow_up