«Допоможіть врятувати маму!»: тернополянка потребує допомоги небайдужих

«Допоможіть врятувати маму!»: тернополянка потребує допомоги небайдужих

30 років Лариса Душатинська лікувала діток, хворих на ДЦП у реабілітаційному центрі, а тепер допомога потрібна і їй. У тернополянки після видалення пухлини в організмі виявили метастази. Тепер потрібно пройти дороговартісний курс хіміотерапії. Допоможіть врятувати життя!

Як розповідає донька пані Лариси Яна, все почалось два роки тому, коли її мамі видалили пухлину на кишківнику. Операція ніби пройшла успішно але пів року тому жінка звернулась зі скаргами на жовчний міхур до лікарів, розповідає донька. Після обстеження лікарі виявили в її організмі метастази.   

- Мамі провели комп’ютерну томографію і виявили метастази у всьому організмі, - каже донька Яна. – Призначили курси хіміотерапії. Спершу призначили 4 курси хімії, але ми вже пройшли 12. Потрібно продовжити лікування, бо є позитивний результат. Не можна зупинитись на пів шляху. Скільки ще потрібно буде проходити хіміотерапії, ми не знаємо. Лікарі після кожних чотирьох курсів проводять діагностику і при потребі назначають ще процедури. Багато метастазів уже вдалось здолати.

Курс реабілітації з чотирьох процедур хіміотерапії коштує 200 000 гривень. Сума для родини непідйомна. Всі кошти йдуть на лікування, однак без допомоги небайдужих людей впоратися не вдасться.   

Відео дня

- Мама працює в реабілітаційному центрі, де лікують діток з ДЦП, - каже донька Яна. – Вона не падає духом. Зараз поки карантин, там немає дітей, але всі працюють. Вона також приходить на роботу, коли має сили. Ми всі її дуже підтримуємо і віримо, що хворобу вдасться здолати.

Лікування пані Лариса проходить у Тернополі. Лікарі дають хороші прогнози, однак все залежить ще й від небайдужих людей.

Довідка:

Якщо ви маєте змогу допомогти, кошти можна перерахувати на картку:

5168 7573 6231 7630 Душатинська Лариса  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (61)
  • Екатерина Мокрая

    Це дуже страшно, когли у дитини є відхилення і з цим треба вчасно щось робити. Це звісно легко казати, якщо з таким не стикаєшся, але наша родина стикнулась, скульки спеціалістів ми змінили - важко перелічити. Отак і дійшли до Центру стимуляції мозку, ризикнули поїхати, бо на їх сайті https://mind-stimulation.com знайшли інформацію щодо реабілітації діточок. Після перший процедур побачили гарні результати, тому будемо тут проходити курси лікування аж доти, доки будет помітний результат!

  • Olena Taranukha

    +
  • Наталя Соколович

    +++++++++++
  • Наталя Соколович

    ++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up