Допоможіть врятувати п’ятирічного Сашка, який бореться зі страшною недугою! Важлива кожна копійка

Допоможіть врятувати п’ятирічного Сашка, який бореться зі страшною недугою! Важлива кожна копійка

Родину Алєксєєвих з Чорткова спіткало потрясіння – у п’ятиріного Сашка виявили онкологію. Усі кошти родина витрачає на лікування. Важлива будь-яка допомога небайдужих.

Вже два місяці батьки та лікарі боряться за здоров’я та життя Сашка. Діагноз, який встановили медики, – медулобластома (G IV) мозочка. Метастазування супра – субтенторіально та розповсюдження в вертебральний канал з інвазією в спинний мозок (М 3 форма). Внутрішня онклюзійна гідроцефалія.

Медулобластома – злоякісна пухлина, яка розвивається з ембріональних клітин. Частіше за все медулобластоми зустрічаються у дітей.

Відео дня

Як розповідає тато хлопчика, лікування триває вже два місяці. Зараз дитина з батьками перебувають у Києві на реабілітації після операції.

- Ми вже пройшли одну операцію і попереду повинна бути ще одна, - розповідає батько хлопця Денис Алєксєєв. – Два місяці лікуємося. Після операції він лежав, не говорив, не рухався. Тепер ми проходимо реабілітацію. Сашко починає потроху рухатися, говорити слова, потроху сидіти.

У травні хлопчику провели імплантацію зовнішнього вентрикулярного дренажа та частково видалили утворення.

- Незабаром лікарі проводитимуть ще одну операцію – дренаж будуть забирати, ставитимуть шунт і після цього можна буде приступати до променевої терапії, - каже Денис. – Скільки знадобиться сеансів, ми не знаємо. Я запитував у лікаря – він сказав, що потрібно буде пройти 15 – 20 курсів променевої терапії, але скільки їх буде насправді – ніхто не знає.  

Для кожного пацієнта потрібно підбирати індивідуальний курс. Променеву терапію проводитимуть в Києві, однак знадобиться ще курс імунотерапії, яку зможуть провести за кордоном. Лише для курсу імунотерапії потрібно 200 – 300 тис. гривень.

- Я вже телефонував у різні клініки, ми плануємо проводити імунотерапію в США, - каже тато хлопчика. – У Х'юстоні є клініка, яка на цьому спеціалізується.

Однак гроші потрібні і для курсу лікування в Україні. Для батьків ця сума непідйомна. Всі гроші наразі витрачають на лікування, адже затягувати з цим не можна. Тому батьки вимушені просити допомогу у всіх небайдужих. Кожна гривня може допомогти Сашкові одужати.

Довідка:

Щоб допомогти одужати Сашкові, можна перерахувати кошти на карту:

5168 7422 3832 1370 – Алєксєєв Денис (тато)

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1073)
  • Тетяна

    http://fond.net.ua
    Зверніться до благодійного фонду у Тернополі.
    Офіс на вул, К.Острозького, 32
    тел. 0971833871
  • Светлана Карпова

    ++++++++
  • Андрій Маринич

    ;+++++
  • Галина Єремейчук

    +++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up