Дякуємо, разом ми сила! Збір коштів на авто для підрозділу, де служить наш журналіст, завершено!

Дякуємо, разом ми сила! Збір коштів на авто для підрозділу, де служить  наш журналіст, завершено!

Друзі! Редакція «20 хвилин» завершує збір коштів на автомобіль для підрозділу ЗСУ, у якому наразі служить наш журналіст. Дякуємо кожному, хто відгукнувся і допоміг – часом, коштами, поширенням наших дописів, обладнанням для організації благодійного музичного виступу.

Війна, на жаль, триває… Вона не так далеко, як може здатися. Там, на фронті, – чиїсь тати, мами, чоловіки, дружини, брати, сестри, сини і доньки. Ті, хто не жаліються на втому, ті, які заслуговують спати на сухому і теплому ліжку в обіймах своїх коханих чи дітей.

Наш друг-колега-журналіст «20 хвилин» також зараз захищає кордони України. Підрозділу, де він служить, потрібен автомобіль. Таку потребу нині мають чи не всі армійці. Бо пересуватися, виконувати поставлені перед ними завдання неможливо без транспортних засобів. З допомогою небайдужих тернополян і не тільки (допомагали жителі інших міст, а також із-за кордону) нам вдалося зібрати кошти й придбати авто – пікап Mitsubishi L 200.

Наразі завершується його техогляд, вирішуємо всі організаційні моменти – і джип їде туди, де зараз дуже потрібен. Ми обов’язково напишемо матеріал та згадаємо усіх, хто долучився до цієї доброї справи. Коли авто буде у військових.

Відео дня

Від імені редакції «20 хвилин» хочемо подякувати кожному, хто не пройшов повз. Ви неймовірні! Ми зробили дуже гарну справу – разом! Тільки так ми пришвидшуємо нашу ПЕРЕМОГУ. У єдності наша сила, і ніхто нас не здолає, поки ми, українці, невтомно прагнемо бути разом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ярік Мазуренок

    І забрати назат ну ви тварі гірші орків
  • Ersin Kanlıdere

    Привіт
    кому потрібна військова камуфляжна тканина зв'яжіться зі мною
    будь ласка
    +905305264703
    Wiber
    Whatsapp

keyboard_arrow_up