Малюкам з сиротинцю повезуть печиво, памперси й фрукти. Волонтери закликають долучатись

Малюкам з сиротинцю повезуть печиво, памперси й фрукти. Волонтери закликають долучатись
  • У “Малятку» кажуть, що всім забезпечені державою. Але від допомоги, як і від одягу в гарному стані, - не відмовляться.
  • Фрукти волонтери купуватимуть самі безпосередньо перед поїздкою. Це ж стосується і печива. Обиратимуть те, що не зіпсується та не викликатиме алергій і отруєнь.

 

Волонтери наприкінці тижня планують відвідати сиротинець та закликають усіх небайдужих долучатись до допомоги малюкам Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини. Там перебувають дітки від народження і до шкільного віку.

  • Наприкінці тижня їдемо в Дім Малютки, хто бажає долучитися до допомоги дітям, додаю список з необхідним, - таке повідомлення з’явилось у тернопільських групах у Фейсбук. Автор – Світлана Безділь. - В даний час більшість з списку вже закуплено, але в невеликих кількостях. Фрукти купимо вже на місці.

Хто не має можливості поїхати особисто, можна все передати Новою поштою.

Журналісти зв’язались з авторкою. Пані Світлана розповіла, що не вперше вона та однодумці допомагають тим, хто потребує. Скажімо, перед цим допомогу збирали для багатодітних родин декількох районів. А також для жінок, які опинились у скруті та наразі перебувають під опікою монашок.

Відео дня
  • Ми їм зателефонували (у сиротинець – прим. авт.) і поцікавились, якими є потреби, - розповіла Світлана Безділь. – У нас є земляки, які проживають за кордоном і готові пожертвувати певну суму на допомогу тим, хто потребує. Тому ми зв’язались з працівниками Будинку дитини. Вони запевнили, що всім необхідним забезпечені державою. Але не було б зайвим це і це. Тим паче, коли хтось хоче допомогти. І вислали список.

Жінка виставила повідомлення у Фейсбук. Каже, люди вже зголошуються.

  • Грошей я не збираю, лише акцентую на потребах, - каже пані Світлана. – До речі, одягом дітки теж забезпечені. Але якщо у вас з малюків залишився одяг у гарному стані – у притулку не відмовлятимуться від нього.

Довідка

Хто хоче допомогти малюкам, телефонуйте волонтеру: 067-260-29-63, Кубей Інга.

Ви також можете самостійно відвідати або зв’язатись з представниками Тернопільського Обласного Спеціалізованого Будинку Дитини: м. Тернопіль, вул. Академіка Сахарова, 2. Тел: 0352 261 932.

Список потреб

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up