“Ми просимо допомоги фінансової та молитовної” 9-місячній Мар’янці потрібні кошти для пересадки кісткового мозку

“Ми просимо допомоги фінансової та молитовної” 9-місячній Мар’янці  потрібні кошти для пересадки кісткового мозку
  • Мар’янка разом з батьками та 2-річною сестричкою проживає у селі Криве Козівського району. Коли дівчинці виповнилось півроку їх діагнозували вроджену гостру мілоїдну лейкемію, рак крові у групі високого ризику.
  • Батьки Мар’янки збирають кошти для трансплантації кісткового мозку від родинного донора, яким має стати старша сестричка. 

Зараз Мар'янка перебуває в клініці "Охматит" в Києві у відділенні інтенсивно хіміотерапії, а лікування батьки самостійно не можуть оплатити. Рідні оголосили терміновий збір коштів у соцмережах. 

- Наша Мар'янка вжепройшла два важких блоки хіміотерапії. 5 жовтня розпочали третій блок, після якого дитина почувається не дуже добре: відмовляється від їжі, швидко втомлюється, - пише у соцмережі тітка Мар'янки Ірина Личак,-  незважаючи на це Мар’янка дуже сильна дівчинка і вона мужньо бореться за життя хоча її шлях надзвичайно важкий.

Відео дня

Усіх блоків хімії має бути чотири,після цього Мар’янці потрібна пересадка кісткового мозку.  Операцію потрібно робити за кордоном, клініка в Італії у місті Верона готова прийняти Мар‘янку, ціна лікування-  90 тисяч євро. В молодої сім‘ї не має таких коштів, тож вони просять всіх не байдужих відгукнутись на їхнє прохання про допомогу.

- Ніхто не знає, коли у його будинок постукає біда. Ніхто не застрахований і від неприємних новин, - пише тітка Мар'янки Ірина Личак.- Коли у нас все добре,ми рідко замислюємся над проблемами інших людей, ще й часто жаліємось на різні дрібні неприємності. Однак, варто уважніше подивитись навколо себе і ми побачимо, що насправді у людей є велика біда .Ми дуже багато коштів витрачаємо на непотрібні речі,та хіба так важко допомогти тому,хто потребує? Допоможіть врятувати Мар‘яночку,в неї є великі шанси на життя,але в цього щансу є сума і терміни. Якщо ви не маєте можливості перерахувати гроші - просто помоліться за здоро'я дитини.

Довідка: 

Карта Приват Банку: 5168742214834057 батько Мар'янки Петро Цокало

Номер телефону для зв’язку: +380987374407 мати Мар'янки Ольга Цокало.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Гніздечко Совине

    Господи, спаси і сохрани
  • Nadiya Mytarchuk

    Дай  Тобi Бог  здоровья!!!🙏🙏🙏🙏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up