"Небайдужі люди - наша єдина надія": батькові дев'яти дітей потрібна допомога у боротьбі з раком

Потрібно
0 грн
Зібрано
200 грн
check Перевірено редакцією
"Небайдужі люди - наша єдина надія": батькові дев'яти дітей потрібна допомога у боротьбі з раком
  • Діагноз "рак" сім'я Задойоних почула навесні цього року. З того часу вони живуть у боротьбі.
  • У 53-річного батька дев'яти дітей Андрія Задойоного виявили рак прямої кишки з метастазами. Коштів на дороговартісну операцію у людей немає. Вони звертаються до небайдужих із проханням допомогти. 

- Я вкотре звертаюсь до людей із проханням допомогти нам, - каже дружина Андрія Задойоного пані Наталя. - Діагноз чоловіка став справжнім ударом для нас. Але ми не будемо здаватись. 

Зараз Андрій Задойоний уже пройшов чотири курси хіміотерапії та готується до контрольної комп'ютерної томографії, яку через тиждень мають робити у Львові. Якщо результати її будуть позитивними, будуть готуватись до операції. 

- Один курс хіміотерапії коштує понад 30 тисяч гривень, - каже Наталя Задойона. - Ми витратили на лікування усі заощадження. 

Відео дня

"Він наша опора, не уявляємо життя, якщо із ним щось станеться": у батька дев'яти дітей виявили  рак

Про сім'ю Задойоних ми розповідали у інтерв'ю  “У мене дев’ять дітей, і я кожного обіймаю»: Наталя Задойона про щастя та проблеми багатодітних сімей" напередодні Дня матері. Ще тоді жінка поділилась, що у її чоловіка - підозра на важку хворобу. Кілька тижнів тому діагноз підтвердили у Львові. 

- Насправді дуже важко говорити про це, - розповідає пані Наталя. - Ми до останнього вірили, що попередній діагноз не підтвердять. Але зараз нам треба боротися, бо я не можу уявити життя без чоловіка. Він - це наша опора, наша підтримка у всьому. 

Зараз чоловік вдома. Пані Наталя каже, що почувається він нормально. Зараз їм потрібно набиратись сил, щоб пройти важкі переїзди до Львова та ще важчі процедури лікування.

Не будьмо байдужими до чужого горя. Допоможемо Андрію Задойоному повернутись до сім'ї.

Довідка

Ви можете допомогти Андрію Задойоному, перерахувавши кошти на карту.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 9373 1163  

Наталя Задойона  Тел. 067-260-24-63
 

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
0 грн
Зібрано
200 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі (8)
  • Таня

    Я бажаю цiй сiм'i вiри, надii, сил, терпiння ,пiдтримки !!!
    Все буде добре !!!!! :)
  • Таня

    Люди цей сайт створили для пошуку допомоги !!!
    Раджу Вам знайти iнше мiсце для виплиску своэi негативноi енергii та думок.
  • Таня

    Звiдки Ви так впевненi, що я не знаю,що це таке ??!! А те , що можливо я ще за Вас бiльше знаю, бачила i пережила,  Ви цього не припускаэте?!  Люди i бiльше роблять хiмiй  i все добре !!! Можна спробувати мiсто помiняти, краiну чи заклад, в якому лiкують,  лiкаря i т.д.  Э декiлька варiантiв,  що можна спробувати i не опускати руки !!! Ви краще б пiдтримали людей хоч якимось добрий словом , ось це було б добре з Вашого боку!!! А не хороните людину заживо !!!
  • Таня

    В нашому життi може статися багато Чудес !!!!

    тарас reply Таня

    ви просто не розумієте яка це мука хіміотерапія, а 5-7 курсів, а не помогло, а 300тис.гривень залишених в онкодиспансері, а прогноз такий самий як написано раніше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up