Операцій буде кілька – і це тільки початок. Як почувається Надійка Славко?

Операцій буде кілька – і це тільки початок. Як почувається Надійка Славко?
  • Із зібраних 600 тис. грн. витратили близько 35 – в основному на поїздки до столичної клініки. Загалом кошти перерахували майже 4 тисячі людей.
  • Ініціатори лікування малечі повідомляють про продовження збору коштів. Адже потрібні будуть ще дороговартісні операції та довготривала реабілітація. 

 

Надійка Славко, якій не так давно видалили гігантську пухлину на обличчі, невдовзі знову поїде до столиці.

До повного одужання ще далеко, однак тішить те, що пухлина виявилась доброякісною. І після видалення немає рецидивів. Тобто, утворення не росте. Потрібні будуть ще операції – як з вирівнювання щелепи, так і косметичні, аби прибрати вади на личку. Про це повідомив ініціатор лікування малечі з багатодітної родини Володимир Соботяк.  

  • Поки що остаточних висновків медиків немає, наразі тривають консультації, - каже Володимир Соботяк. – Але те, що операції будуть, і, не одна, - то точно. Малеча зараз почувається добре – і це вже тішить. Фахівці з клініки Валіхновського регулярно стежать за процесом реабілітації після видалення пухлини.

Для малечі загалом зібрали близько 600 тис грн. Власні кошти на порятунок дівчинки пожертвували майже 4 тисячі людей. Перераховували як земляки, так і заробітчани з різних країн. Витратили вже близько 35 тис грн. – ці кошти пішли здебільшого на її поїздки до столичної клініки.

Відео дня

Нагадаємо, Надійці Славко три рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Пухлина стрімко росла, малеча задихалась. У Надійки Славко, дитини з багатодітної родини, - діагностовано гігантську лімфангіому обличчя. Операцію з видалення пухлини благодійно провели у клініці Valikhnovski Surgery Institute 2 грудня 2019 р.

Небайдужі до долі Надійки люди продовжують збір коштів. Адже операцій буде кілька, благодійно провели лише першу – у клініці Валіхновського. Реабілітація буде тривалою. А родини на ці потреби зовсім немає грошей.

Довідка

Картка ПриватБанку: 5168 7427 2388 3413, Соботяк Володимир Михайлович.

Також можна перераховувати за реквізитами: р/р 2924 4825 5091 00 в АТ КБ "Приватбанк" МФО 305299 ЄДРПОУ - 14360570.

Повідомляємо рахунки для тих, хто перебуває за межами країни та має бажання теж внести пожертву: в доларах США: JP MORGAN CHASE BANK, NEW YORK, USA SWIFT: CHASUS33, ACCOUNT: 0011000080 В Євро: COMMERZBANK AG, FRANKFURT/MAIN, GERMANY, SWIFT: COBADEFF, ACCOUNT: 400886700401

В призначенні вказувати: на лікування Славко Надії. Отримувач: Соботяк Володимир Михайлович, тел.: 067-332-4728. Володимир Соботяк обіцяє контролювати процес і звітувати про зібрані та витрачені надходження на власній сторінці у Фейсбук.   

Читайте також Надійка Славко вже вдома. Разом з ангеликом, якого їй подарували у клініці
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Петро

    Нехай одужує і буде здорова
  • Валя Майструк

    +++++++++++++++++
  • Галина

    ++++++++++
  • Maria Popovich

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up