“Ще влітку ми не знали, що у нашого Павлика рак крові”, - мати 4-річного хлопчика просить про допомогу

“Ще влітку ми не знали, що у нашого Павлика рак крові”, - мати 4-річного хлопчика просить про допомогу
  • Діагноз 4-річного Павлика Мацелюха зі Смиківців Тернопільського району - гострий лімфобластний лейкоз.

  • Зараз хлопчика готують до першої хіміотерапії, а курс лікування дитини сім’я самостійно оплатити не може. Мати Павлика просить тернополян не залишатись осторонь біди.

- У серпні в Павлика трохи збільшились лімфовузли, - ми думали, що це звичайна застуда. Виписали антибіотики, ми дитину пролікували. Завжди навіть за незначної хвороби йшли до лікарів. Ми пильнували його. Через кілька днів  все повторилось. Потім у сина почалась ангіна, медики сказали,  що вона протікає у дуже важкій формі. Ми почали здавати аналізи, проходити різні діагностики. Коли почули діагноз - це стало для нас справжнім потрясінням, - розповіла мати хлопчика Юлія Мацелюх.

Зараз дитина у тернопільській обласній лікарні. Хлопчику роблять промивання крові та готують до першої хіміотерапії.

- Ми шукаємо шляхи лікування в інших країнах, але ціни просто страшні для нас. Я не можу уявити як зібрати такі гроші. І ми не знаємо як дитина перенесе поїздку або навіть переліт, - каже пані Юлія.

Відео дня

Щодня стан хлопчика змінюється. Юлія Мацелюх розповідає, що вчора аналізи дитини були в нормі, а вже за кілька годин - дуже погіршились. Павлика судомить, він не може самостійно піднятись на ніжки.

Небайдужі вже розпочали збір коштів на лікування у соцмережах.

- Сьогодні у наших руках усмішка цієї дитини. Ми можемо подолати недугу разом, - пишуть волонтери.

Довідка:

Кошти для допомоги Павлику можна принести і до місцевої церкви с.Смиківці та Катедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м.Тернополя УГКЦ.

Реквізити ПриватБанк:
№ картки 4149 4991 1684 1790 Мацелюх Юлія Андріївна
Телефон: 067 127 88 73

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Марія

    Страшно, наші діти померають від важких хвороб, а депутати та наш вельми шановний призидент купається у розкошах...
  • Поляков Алексей

    разместил на своей сторинки вк

    Катеринв Вакіна reply Поляков Алексей

    нажаль я не можу знайти вашу сторінку
    буду вдячна як що ви залишите тут силку
  • Катеринв Вакіна

    як що це можливо просимо розповсюджити більше інформації про стан хлопчика, його фото, виписки з діагнозом
    та створити группу в Фейсбуці для більшого поширення

    Анатолій Лукіянець reply Катеринв Вакіна

    Поширюйте  та поможіть хто чим може Велике Спасибі

    Olya Turchak reply Катеринв Вакіна

    Можна уточнити у матері. внизу тексту вказаний телефон
  • Наталя Головата

    Боже аж страшно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up