«Сильні болі в ногах, вставати вже не може»: допоможіть маленькому Богдану знову ходити

«Сильні болі в ногах, вставати вже не може»: допоможіть маленькому Богдану знову ходити

П'ятирічний Богданко потребує допомоги небайдужих людей. Йому необхідна дороговартісна операція на ногах. Важлива кожна копійка!

Хлопчик росте без батьків. Його виховує бабуся. Про проблему з хребтом у Богдана бабуся дізналась два місяці тому, під час обстеження у столиці. Коштів для лікування у жінки немає, тому довелося звертатися до волонтерів та небайдужих людей, щоб поставити на ноги онука.

- У дитини проблеми з хребтом і він вже лікується два місяці, - розповідає волонтерка Оксана. – У вересні повинна бути операція на хребті. Потім – реабілітація.

Вартість операції – 148 тис. гривень. 121 тис. вже вдалось зібрати. У бабусі таких грошей немає, тому вся надія на небайдужих людей. Відкладати операцію не можна, оскільки його стан погіршився. Богданку доводиться терпіти біль в ногах. Вставати він уже, на жаль, не може.  

Відео дня

- Намагаємось триматися, зараз лікуємося, лікарі виписали препарати, - розповідає бабуся Богдана пані Галина. – Так сталось, що я його виховую з пелюшок сама. Богданчик не годен стати на ніжки, йому боляче. Коли треба на рентген чи до лікаря – ношу його на руках. Лікарі кажуть, якщо пройти лікування, то все буде добре.

Наразі Богдан носить спеціальний корсет. Також, можливо, доведеться накладати гіпс, щоб обмежити рух. Однак при своєчасному лікуванні хлопчику вдасться знову стати на ноги та відчути себе повноцінною та здоровою дитиною. Після операції також знадобляться кошти на реабілітацію. Яка саме знадобиться сума – стане відомо після операції та обстеження лікарів. Як каже волонтерка, скоріше за все, перші курси реабілітації потрібно буде проводити у Києві, а потім у Тернополі, оскільки в місті є спеціалісти.

Довідка:

Щоб допомогти Богдану – ви можете перерахувати гроші на карту:

5169 1570 3135 7407 - Заболотна Галина Іванівна (бабуся)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Наталія Биченок

    +++++
  • Наталя

    А-банку 5169 1570 3135 7407 (Заболотна Галина Іванівна). Номер волонтера +380966729897 - Оксана Терещук.
  • Oleksandr Starukh

    ++++++
  • Maria Gruhorushun

    +++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up