“Він мріє піти до школи та бути здоровим”: мати 6-річного Ігорчика просить про допомогу на лікування

“Він мріє піти до школи та бути здоровим”: мати 6-річного Ігорчика просить про допомогу на лікування
  • У 6-річного Ігорчика Крупича - рак крові. Хлопчик вже пережив одну хіміотерапію, готується ще до декількох.
  • Мати хлопчика просить усіх небайдужих про допомогу. У сім’ї не вистачає коштів на лікування, бо окрім Ігорчика в них є ще четверо діток.

 

Ігор Крупич із села Синьків, Заліщицького району. Зараз хлопчик проходить вже другий курс хіміотерапії у гематологічному відділенні в Тернополі.

 - У грудні минулого року у Ігорчика почали збільшуватись лімфовузли, - розповідає мати хлопчика пані Людмила. - Ми відразу пішли в лікарню, і нам сказали, що обов’язково потрібно їхати в Тернопіль, бо це може бути щось серйозне.

У Тернополі Ігор здав всі необхідні аналізи, і діагноз лейкемія підтвердився.

Відео дня

- Ми не вірили, що це справді відбувається, але відразу почали інтенсивне лікування, - каже мати хлопчика. - Лікарі кажуть, що він одужає, але потрібно пройти п‘ять курсів хіміотерапії. Дві хіміотерапії - в Тернополі, а далі їдемо в Київ.

Окрім, Ігорчика у сім’ї Крупичів зростає ще четверо діток. Мати хлопчика розповідає, що вони дуже скучають за братиком, і постійно питають, коли він повернеться додому.

- Він мріє піти до школи та бути здоровим, - каже пані Людмила. - Точну суму коштів, яка нам потрібна на лікування - ми не знаємо. Але зараз коштів у нас обмаль, бо батько Ігора постійно сидить з ним в лікарні, а я вдома з дітьми. Тому ми просимо усіх небайдужих допомогти нам, ми вдячні за кожну гривню. 

Довідка:

Переказати кошти можна на картку ПриватБанку 5168 7573 8225 3682

Телефон мами  - 096-876-38-24  Людмила Володимирівна Жуган.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up