Волонтерська платформа СпівДія запускає збір коштів на продуктові набори для українців, які потребують

Волонтерська платформа СпівДія запускає збір коштів на продуктові набори для українців, які потребують
  • Допомогти постраждалим від війни українцям із найнеобхіднішим — їжею — можна, долучившись до ініціативи волонтерської платформи СпівДія.
  • Фандрейзинг на продуктові набори для вимушених переселенців від СпівДії — один із найбільших гуманітарних проєктів в Україні, оскільки охоплює потреби людей у 18 областях.

На сьогодні загальний запит на харчі в 23 хабах СпівДії — десятки тисяч продуктових наборів
на тиждень. І ця кількість стрімко зростає. Серед тих, хто звертається з заявками — вимушені переселенці, а також місцеві мешканці, котрі залишилися без засобів для прожиття.
Найбільша потреба в продуктових наборах у прифронтових містах: у Дніпрі — 10 000, на
Донеччині — 9 000, у Харкові — 6500.

Приєднатися до акції та підтримати тих, кому це вкрай необхідно, можна на сайті СпівДії у розділі «Фандрейзинг». Потрібно обрати хаб та місто, куди спрямовуєте допомогу, зафіксувати кількість продуктових наборів, натиснути «Зробити внесок» та оплатити.

У комплекті харчів від СпівДії — середньостатистична норма калорій для дорослої людини на
3 дні: хлібці, чай, м’ясна та овочева консерви, макарони та солодощі. Вартість одного пакунку
— 350 грн.

«Зараз серед тисяч прохань, які щодня отримують кейс-менеджери СпівДії, на першому місці
— їжа. Особливо в прифронтових регіонах. Це пов’язано і з нестачею ресурсів у людей, які через війну вимушено покинули свої домівки, і з логістичними проблемами доставки товарів у магазини. Продуктові набори від СпівДії — це можливість забезпечити українців, які потребують, найбазовішим», – зазначає керівниця волонтерської платформи СпівДія Ірина Тулякова.

Придбавши один або декілька таких наборів, ви допомагаєте не тільки українцям, які залишили заявку, а й підтримуєте українського виробника та економіку всієї країни. Адже більшість позицій в асортименті — made in Ukraine.
 
СпівДія — волонтерська P2P-платформа, яка з’єднує потреби країни з можливостями допомоги та ініційована Офісом Президента України. Тут отримують змогу надати допомогу прозоро, верифіковано та саме там, де це вкрай необхідно. СпівДія в соціальних мережах – Facebook та Instagram.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up