"Все мусить витерпіти заради сина": молода мама з Тернополя потребує допомоги в боротьбі з раком

"Все мусить витерпіти заради сина": молода мама з Тернополя потребує допомоги в боротьбі з раком
  • Два роки безперервної боротьби за життя, лікарняні палати і курси хіміотерапії... посмішка лише від єдиного дзвінка синочка і віра в краще лише заради нього.
  • Людмила Шляхтюк з Тернополя потребує фінансової підтримки у боротьбі з раком. Не будьмо байдужими. 

Все почалось понад два роки тому. Це була звичайна  висипка на тілі. Ніби й нічого страшного, проте жінка одразу ж звернулась до дерматолога. Її обстежили та, заспокоївши, що все буде добре, виписали ліки. Людмила ретельно виконувала всі призначення лікарів, проте щодень ставало гірше. Невдовзі під лопаткою з’явився вузол. Сімейний лікар направила Людмилу на МРТ. Побачивши результати, жінку скерували на біопсію. На жаль, результати підтвердили: це онкологія. Невдовзі з’явились й офіційні заключення лікарів: лімфома Ходжкіна — тобто, рак лімфатичної системи.

Метастази у Людмили були всюди — у серці, легенях.  Шикарного волосся, яке ми бачимо на старих фото, — немає. Лише усмішка на втомленому від процедур обличчі. І очі, які світяться надією, що все буде добре. І вона впорається. Заради 3-річного синочка.

Понад два роки в такому темпі забрали чи не усі сили та фінансові збереження сім'ї, але лікування і надалі потрібне. 

Відео дня

Зображення може містити: 1 особа, селфі, крупний план та у приміщенні

 "Не впорались би без людей"

— Люда зараз у Київському центрі трансплантації кісткового мозку Ми довго шукали донора. На щастя, знайшли, — розповідає сестра жінки Тетяна Сулима. — Який стан після пересадки? важко навіть говорити. Вона тримається, бо мусить, але уявіть, що лейкоцити, тромбоцити впали до нуля... Мусимо знову звертатись і просити про допомогу — нам допомогти більше нікому... — Я не знаю, як би ми без вас і вашої допомоги впорались. Низький уклін вам усім. Але мушу знову благати вас про допомогу.

Журналісти "20 хвилин" вже розповідали історію жінки. Її можна переглянути за посиланням тут.

«Я мушу жити, мушу боротись, бо на мене чекає моя дитина» - допоможіть Людмилі Шляхтюк подолати рак

Після першого матеріалу на рахунок Людмили почали надходити кошти. Якась жінка передала частину ліків. Родина дякує усім, хто допомагав і підтримував Люду.   Вона — боєць і величезна молодчина, іноді навіть ми, найрідніші люди, дивуємось, як вона це все витримує, — розповіла сестра. — Скільки з нею спілкуюсь, лише чую: «Я мушу жити, мушу боротись, бо на мене чекає моя дитина»... Дуже прошу — не залишайте Люду і нас усіх! Подаруйте шанс жити моїй сестрі…  

Довідка

Картковий рахунок ПриватБанку: 4149 4991 1136 9136, Шляхтюк Людмила Анатоліївна Тел. Тетяни Сулими (сестра Людмили): 068-13-00-350.  
 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (777)
  • Вітя Чумак

    +++++
  • Світлана Гриневич

    +++++++
  • Марина Скрипник

    +++++++
  • Марія Савчак

    ++++++++++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up