If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.
•
You're signed out
Videos you watch may be added to the TV's watch history and influence TV recommendations. To avoid this, cancel and sign in to YouTube on your computer.
CancelConfirm
Share
An error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.
↓ Більше корисного нище ↓
Підпишись на YouTube канал TandiCook: https://bit.ly/2UoLgil
Сайт TandiCook: https://tandicook.com.ua/
TandiCook в Facebook: / tandicook.com.ua
TandiCook в Instagram: / tandicook.com.ua
TandiCook в Twitter: / tandicookcomua
✨Паска КРАФІН✨
Складові:
500 г. молоко тепле
50 г. дріжджі
200 г. цукор
3 шт. яйця
150 г. масло вершкове 150 грам
10 г.ванільний цукор
500 г. борошно
0,5 ч. л. сіль
1 шоколадка
Приготування:
1). Дріжджі розвести з цукром, та дати розійтись.
2). В велику миску виливаємо тепле молоко, збиваємо 3 яйця, додаємо дріжджі, цукор, сіль, розтоплене масло та розмішуємо.
4). Даємо частину борошна та замішуємо міксером з насадкою для тіста. Борошно вводимо частинами поки тісто не стане туге.
6). Накриваємо рушником та даємо підійти.
7). Плитку шоколадки ріжемо на шматки.
8). Тісто ділимо на частини, в мене вийшло три. Все залежить від розміру Ваших форм.
9). Кожну частину …...more
↓ Більше корисного нище ↓
Підпишись на YouTube канал TandiCook: https://bit.ly/2UoLgil
Сайт TandiCook: https://tandicook.com.ua/
TandiCook в Facebook: / tandicook.com.ua
TandiCook в Instagram: / tandicook.com.ua
TandiCook в Twitter: / tandicookcomua
✨Паска КРАФІН✨
Складові:
500 г. молоко тепле
50 г. дріжджі
200 г. цукор
3 шт. яйця
150 г. масло вершкове 150 грам
10 г.ванільний цукор
500 г. борошно
0,5 ч. л. сіль
1 шоколадка
Приготування:
1). Дріжджі розвести з цукром, та дати розійтись.
2). В велику миску виливаємо тепле молоко, збиваємо 3 яйця, додаємо дріжджі, цукор, сіль, розтоплене масло та розмішуємо.
4). Даємо частину борошна та замішуємо міксером з насадкою для тіста. Борошно вводимо частинами поки тісто не стане туге.
6). Накриваємо рушником та даємо підійти.
7). Плитку шоколадки ріжемо на шматки.
8). Тісто ділимо на частини, в мене вийшло три. Все залежить від розміру Ваших форм.
9). Кожну частину розкачуємо, змащуємо розтопленим маслом та посипаємо шматками шоколадки.
10). Скручуємо в рулет, розрізаємо недо кінця навпіл та скручуємо "равлик" (детальніше вказано на відео).
11). Викладаємо наші крафіни в форму на 1/3 та даємо вирости.
10). Випікати при температурі 180 градусів 35-40 хв. (до готовності). Тривалість випікання залежить від духовки та розміру пасок.
Смачного!
#tandicook#паска#крафін#великдень…...more