Sign in to confirm you’re not a bot
This helps protect our community. Learn more
Паска КРАФІН. ✨Простий рецепт приготування✨
16Likes
1,861Views
2024Apr 25
↓ Більше корисного нище ↓ Підпишись на YouTube канал TandiCook: https://bit.ly/2UoLgil Сайт TandiCook: https://tandicook.com.ua/ TandiCook в Facebook:   / tandicook.com.ua   TandiCook в Instagram:   / tandicook.com.ua   TandiCook в Twitter:   / tandicookcomua   ✨Паска КРАФІН✨ Складові: 500 г. молоко тепле 50 г. дріжджі 200 г. цукор 3 шт. яйця 150 г. масло вершкове 150 грам 10 г.ванільний цукор 500 г. борошно 0,5 ч. л. сіль 1 шоколадка Приготування: 1). Дріжджі розвести з цукром, та дати розійтись. 2). В велику миску виливаємо тепле молоко, збиваємо 3 яйця, додаємо дріжджі, цукор, сіль, розтоплене масло та розмішуємо. 4). Даємо частину борошна та замішуємо міксером з насадкою для тіста. Борошно вводимо частинами поки тісто не стане туге. 6). Накриваємо рушником та даємо підійти. 7). Плитку шоколадки ріжемо на шматки. 8). Тісто ділимо на частини, в мене вийшло три. Все залежить від розміру Ваших форм. 9). Кожну частину розкачуємо, змащуємо розтопленим маслом та посипаємо шматками шоколадки. 10). Скручуємо в рулет, розрізаємо недо кінця навпіл та скручуємо "равлик" (детальніше вказано на відео). 11). Викладаємо наші крафіни в форму на 1/3 та даємо вирости. 10). Випікати при температурі 180 градусів 35-40 хв. (до готовності). Тривалість випікання залежить від духовки та розміру пасок. Смачного! #tandicook #паска #крафін #великдень

Кулінарний блог TandiCOOK

4.01K subscribers