10 схованок у квартирі, в яких «домушник» шукатиме гроші в першу чергу

Майже три сотні квартир обікрали у Тернополі у 2016 році. Розкривати такі злочини важко, якщо злодія не вдалося зловити за руку. Тому й викрадене людям рідко повертається. Ускладни квартирнику життя. Не ховай гроші у тих місцях, куди він полізе шукати їх в першу чергу.

10 схованок у квартирі, в яких «домушник» шукатиме гроші в першу чергу

Перелік схованок, якими користуються власники квартир, аби «заникати» гроші, прикраси та інші цінності, склали за результатами опитування. Із розказаного людьми вийшло, що найчастіше вони роблять схованки у невибагливих місцях – поміж одягом, у меблях, музичний інструментах, за картинами чи дзеркалами. А ще… в техніці, яку теж обов’язково винесуть крадії, якщо вже проникнуть в квартиру.

А проникають злодії в чуже помешкання, нагадаємо, такими способами: ламають серцевину замка, підбирають ключ-відмичку або віджимають пластикове вікно. «Домушники» полюють на прикраси, немасивну техніку та гроші. 

Відео дня
Коментарі (11)
  • крапка

    Краще в банку тримати

    Анонім reply крапка

    А як банк лусне ,або гроші націоналізують ,то шо тоді.

    крапка reply Анонім

    скільки років уже приват? і що з ним? а скільки разів казали, що він лусне і люди боялись , та бігли гроші знімати

    Анонім reply крапка

    Так  приват і луснув би якщо б з кожного українця не здерли по 3000 грн на його спасіння  .

    троль reply Анонім

    які 3000 грн, ви про що?
  • Анонім

    Саме краще це десь на видному місці в коридорі тримати старі газети  і між ними сховати  гроші . В такому варіанті злодії не будуть витрачати час на мотлох . Треба знати психологію злодіїв та їхні повадки . В першу чергу ці злодії орієнтуються по пилюці в квартирі, і по заляпаних пальцями господаря меблям . Звичайно ховати гроші в одязі чи меблях це гиблий варіант - зразу знайдуть .

    крапка reply Анонім

    Гроші не повинні взагалі лежати без діла. Гроші роблять гроші

    Анонім reply крапка

    Не в цій країні .

    крапка reply Анонім

    та в любій країні. Гроші це гроші. Що ви мелете ??? в Україні тим більше, бо знецінення гривні бєшане. І всі уже це побачили

    Анонім reply крапка

    Ще раз повторюсь не в цій країні  оскільки в адекватни країнах на реалізацію своїх проектів держава дає кредити під 3 % ,а у нас під 30%  . Так само із податками ще не встиг заробити , а вже мусиш податки платити . Знецінення відбувається через безтолкову діяльність НБУ ,президента ,ВР . Знецінення бо відбувається відтік коштів в інші країни типу Китай через їхній імпорт .Знецінення бо запороли своє виробництво ну і так далі .

    троль reply Анонім

    це все вірно. Але тоді , що ви порадите? порадите зароблені тримати під подушкою?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up